NAC Jeugdopleiding heeft staf rond

	

De NAC Jeugdopleiding heeft vier nieuwe trainers aangesteld. Met deze aanstellingen hebben zij alle posities van hoofdtrainers gevuld en zijn zij klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

NAC Onder 21

Marvin van der Valk kwam in 2021 aanvankelijk als hoofdtrainer voor NAC Onder 14, maar werd al snel overgeheveld naar het eerste elftal. Daar werd hij assistent-trainer en videoanalist. Vanaf aankomend seizoen keert Van der Valk terug bij de NAC Jeugdopleiding waar hij NAC Onder 21 onder zijn hoede neemt.

NAC Onder 18

De NAC Jeugdopleiding heeft in Mounir Azaoum de nieuwe hoofdtrainer voor NAC Onder 18 gevonden. Mounir komt over van De Graafschap waar hij vorig seizoen het Onder 21-elftal onder zijn hoede had. Eerder werkte hij al in de jeugdopleiding van VVV Venlo. Mounir zal aankomend jaar starten met de opleiding Coach Betaald Voetbal en in dat kader tevens stagelopen bij het eerste elftal van NAC.

NAC Onder 13

Ook NAC Onder 13 krijgt aankomend seizoen een nieuwe trainer. Brian Groeneweg komt aankomende zomer over van FC Utrecht, waar hij afgelopen jaar trainer was van FC Utrecht Onder 15. Voorafgaand hieraan was hij werkzaam in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam, Willem II en FC Dordrecht.

NAC Onder 12

Luke Ogbolu keert na een afwezigheid van een jaar terug bij de NAC Jeugdopleiding. In 2018/2019 kwam Luke voor het eerst bij NAC als assistent-trainer van Willem Weijs. Een jaar later werd hij hoofdtrainer van NAC Onder 14. Vorig jaar nam Luke afscheid bij de NAC Jeugdopleiding en ging aan de slag bij RBC. Vanaf aankomend seizoen keert hij terug en zal hij hoofdtrainer worden van NAC Onder 12.

Met de aanstellingen van deze trainers heeft de NAC Jeugdopleiding de staf voor het nieuwe seizoen rond. Aanstaande zaterdag start NAC Onder 21 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alle andere elftallen starten maandag op.

Assistent-scheidsrechters gezocht

Wil jij ook je steentje bijdragen? De NAC Jeugdopleiding zoekt nog altijd gedreven en gemotiveerde assistent-scheidsrechters. Dit kan op vaste basis of als invalkracht bij wedstrijden op zaterdag of doordeweeks. Klik hier voor meer informatie. {link toevoegen: https://www.nac.nl/nac-jeugdopleiding-assistent-scheidsrechter}

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!