Sluiten

Rondleiding door het Rat Verlegh Stadion
Al voor aanvang stonden de jonge NAC supporters voor de deur te popelen om naar binnen te gaan. Nadat zij zich hadden aangemeld werden ze gekoppeld aan een NAC-supporter en konden ze van start met de activiteiten! Onder leiding van een oud-NAC-speler of lid van de NAC-supportersvereniging kregen de deelnemers een uitgebreide en exclusieve rondleiding in het stadion. Zo namen ze een kijkje in de skyboxen, de persruimte, de kleedkamers én natuurlijk op het veld. Tijdens de rondleiding werd de NAC kennis van de jeugdige supporters flink op de proef gesteld middels NAC quizvragen.

 

Sport- en spelactiviteiten
Naast de rondleiding in het Rat Verlegh Stadion, stonden er verschillende sport- en spelactiviteiten op het programma. Parkeerplaats P1 was voor deze middag speciaal ingericht als sport- en spelterrein met tal van opblaasbare NAC-attracties. Zo raasden kinderen over de obstakelbaan, schoten ze op het opblaasbare doel voor prijzen, werd er gesprongen op het NAC springkussen en namen ze deel aan kickboks-clinics verzorgd door stichting Kick Breda. Tot slot was sfeergroep Fr0n76 aanwezig om met de jonge NAC-supporters echte geel-zwarte NAC-vlaggen te spuiten.

 

Afsluiting van de dag
Aan het einde van de dag werden er prijzen uitgereikt aan de winnaars van de NAC quizvragen, de sport- en spelactiviteiten én de meeste sportieve NAC-supporter. Tot slot kregen alle kids een goodiebag mee die mede verzorgd is door FC Robinstijn.


Aankomende NAC zomeractiviteiten
De NAC Kids Open dag is georganiseerd in het kader van SummerviBes, een activiteitenprogramma in de zomervakantie voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. De komende weken staat ook nog het NAC FIFA Toernooi (12 augustus) en de NAC Bus on Tour (19 augustus) gepland. Daarnaast vinden er nog twee NAC sportdagen plaats: op donderdag 13 augustus op het NAC Breda Playground Kees Kuijs veld in Brabantpark en op vrijdag 21 augustus op sportpark de Gouwen in Teteringen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.summervibesbreda.nl.  

 

 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768