Sluiten

Eric Hellemons is blij met de ontwikkeling die De Wijs heeft gemaakt: “Stef heeft het in de voorbereiding, maar ook vorige jaren bij de NAC Jeugdopleiding goed gedaan. Hij heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is volwaardig lid van de selectie van het eerste elftal. Dit eerste contract is voor Stef de beloning van de ontwikkeling, maar is tevens ook een signaal dat hij zich verder kan en moet ontwikkelen bij de club. Qua speler is het iemand die comfortabel aan de bal is en vaak de juiste keuzes maakt. Bij NAC krijgt hij nu de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.”

In de zomer van 2014 kwam Stef op elfjarige leeftijd naar NAC. Hij doorliep de volledige jeugdopleiding, waarna hij afgelopen zomer aansloot bij de voorbereiding van het eerste elftal van NAC. Tijdens deze voorbereiding maakte hij naast veel minuten ook veel indruk. De ontwikkeling van Stef wordt nu bekroond met een tweejarige overeenkomst.

Stef de Wijs: “Ik ben ontzettend blij met mijn eerste contract. Het is voor mij en mijn familie een mooie beloning voor het harde werken van de afgelopen jaren. Als je op elfjarige leeftijd hier binnenkomt droom je van dit moment. Nu is het zaak om mezelf te blijven ontwikkelen. Voor aankomend seizoen wil ik in eerste instantie mijn debuut maken, maar uiteindelijk zoveel mogelijk minuten maken.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768