Sluiten

Naast het NAC OldStars project, wat in samenwerking met de gemeente Geertruidenberg en FC Right-Oh in 2017 is opgestart, wordt het NAC Top Fit het tweede project wat NAC Maatschappelijk zal gaan draaien in deze gemeente.

"Wij hebben als buurtsportcoaches uit de gemeente Geertruidenberg de samenwerking met NAC Breda gezocht omdat de club een begrip is in Breda en omstreken, waar velen een sportief voorbeeld aan nemen. Samen met NAC hopen wij veel kinderen uit de gemeente Geertruidenberg te enthousiasmeren over sport en bewegen. Daarnaast leren de kinderen zo op een leuke en leerzame manier, hoe belangrijk het is om gezond te eten", aldus Buurtsportcoach Marlou Rikkert over de samenwerking.

Gedurende het traject zullen leerlingen uit groep 7 van vijf verschillende basisscholen aan de slag gaan met oefenstof uit het leefstijlboekje en krijgen zij een workshop van een diëtiste. Daarnaast zullen ze middels verschillende beweegmomenten zoals het kick-off evenement op woensdag 4 februari ook aan de slag gaan met het onderwerp.

Het project wordt uiteindelijk afgesloten met de NAC Schoolbattle, waarbij klassen met de opgedane kennis de strijd aangaan om de NAC Top Fit bokaal.

De aftrap van het NAC Top Fit project zal op woensdagmiddag 5 februari plaatsvinden in het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3