Sluiten

EFDN-conferenties bieden een unieke kans voor Environmental, Social & Governance-experts en nieuwkomers in de ESG-wereld om van elkaar te leren en hun inzichten te delen over diverse onderwerpen. Hierbij kan worden gedacht aan fondsenwerving in ESG, milieuvriendelijkheid, anti-discriminatie, sociale inclusie, online bescherming, beweging voor de jongere en oudere bevolking, wetenschap en technologisch onderwijs, en nog veel meer.

20th efdn conference programme days all.pdf[76]

Het evenement omvat panels, breakout-sessies, studiebezoeken en rondetafelgesprekken, wat diverse netwerkmogelijkheden biedt om contact te leggen met andere EFDN-leden en experts in de voetbalwereld. NAC begeeft zich in goed gezelschap, samen met clubs als: KRC Genk, Chelsea FC, Bayer 04 Leverkusen, Feyenoord, Legia Warschau en nog tientallen andere. Als kers op de taart wordt het speciale “More than Football Award Dinner” bij het indrukwekkende Acropolis museum gehouden. 

EFDN is een netwerk dat bestaat uit maatschappelijk betrokken betaald voetbalclubs die samenwerken op Europees niveau. Sinds 2016 is NAC aangesloten als trots lid van de Europese community. In samenwerking met diverse maatschappelijke instanties, amateurclubs, onderwijs- en overheidsinstellingen probeert NAC Maatschappelijk impact te maken in de Bredase samenleving. Deze impact probeert NAC, in combinatie met het netwerk van EFDN, te professionaliseren en uit te breiden.

Meer weten over NAC Maatschappelijk of over de EFDN-conferentie? Neem dan contact met ons op via maatschappelijk@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235