SC Heerenveen O21 - NAC O21: 0-1

In de tweede competitiewedstrijd van het seizoen ging NAC O21 op bezoek bij SC Heerenveen O21. In de eerste helft had NAC het overwicht qua balbezit en kwam het voetballend onder de druk van de tegenstander uit. Echter wist NAC dit nog niet om te zetten in kansen en dus gingen we rusten met 0-0.

In de tweede helft waren het de Friezen die kansen creëerden waarop NAC-keeper Pepijn van de Merbel een aantal keren moest ingrijpen. Ondanks de kansen voor de thuisploeg, wisten ze nog niet te scoren tegen de ploeg van trainer Robert Molenaar.

Na 74 minuten kwam NAC goed door aan de rechterkant, waar Agougil een voorzet kon geven en Dion Jochems bij de eerste paal de openingstreffer kon binnenkoppen.

In de slotfase van het duel probeerde SC Heerenveen door middel van de lange bal nog kansen te creëren, maar Pepijn van de Merbel wist zijn doel schoon te houden. Daarmee kwam de eindstand op 0-1 voor NAC O21.

Door deze overwinning staat de ploeg bovenaan in de competitie, volgend weekend wacht een uitwedstrijd bij de O21 van FC Twente/Heracles.

FC Volendam O18 – NAC O18: 0-4

Tegen FC Volendam O18 creëerde NAC veel kansen en gaf het amper kansen weg. Na 26 minuten kwam de ploeg van Rogier Molhoek op 0-1 door een doelpunt van Chakir Chouradi. Vlak voor rust viel ook de 0-2 door een doelpunt van Mostapha Rached. Met deze voorsprong en met het goede spel, kon NAC zonder zorgen de rust in. In de tweede helft zette NAC de goede lijn door en na 52 minuten is het opnieuw Chakir Chouradi die wist te scoren. Amper één minuut later kwam NAC op 0-4 voorsprong, Mostapha Rached maakte zijn tweede van de middag en besloot de eindstand op 0-4 voor NAC O18. Door deze overwinning is Rogier Molhoek met zijn ploeg goed begonnen aan het nieuwe seizoen, volgend weekend wacht FC Twente/Heracles O18.

NAC O16 - Alphense Boys O16: 3-1

Na een flinke verliespartij vorig weekend tegen Ajax O16, wachtte deze week het Onder 16-team van Alphense Boys. Na 25 minuten wist NAC goed druk te zetten en werd de score geopend door Camiel Wagemakers, die de 1-0 voor zijn ploeg binnen schoot. Met deze 1-0 voorsprong ging NAC de rust in. In de tweede helft was NAC in verdedigend opzicht goed, maar kreeg het in de 70e minuut wel de gelijkmaker tegen uit een vrije trap van Alphense Boys. Een kleine twee minuten later wist NAC weer terug op voorsprong te komen door een doelpunt van Djiraimo Grootfaam. Zeven minuten later werd de wedstrijd zo goed als beslist door een fraai afstandsschot van Mohammed El-Yafati, die de 3-1 op het bord zette. Met deze overwinning heeft NAC O16 zich goed weten te herstellen na het verlies van vorige week. Volgend weekend wacht een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PSV.

Vitesse O15 - NAC 015: 3-1

In de eerste helft kon NAC een paar keer snel schakelen en zo tot mogelijkheden komen tegen Vitesse. Het spel in en rond het strafschopgebied was echter te slordig waardoor er geen grote kansen volgden. Na 23 minuten was het Vitesse dat de 1-0 maakte na onnodig balverlies in het eigen doelgebied van NAC. Een kleine tien minuten later wist NAC door middel van hoog drukzetten de 1-1 te maken via Reinier Honkoop, met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft werd de lijn die voor rust werd ingezet niet doorgetrokken en kwam Vitesse al erg snel op een 2-1 voorsprong. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd was het opnieuw de thuisploeg dat scoorde en Jim Koller die zijn tweede van de middag maakte. De eindstand werd beslist op 3-1. Volgend weekend krijgt NAC O15 de leeftijdsgenoten van Feyenoord op bezoek.

NAC O14 - MVV O14: 3-1

NAC begon erg goed aan de wedstrijd en kreeg erg veel kansen. Door deze kansen stond het voor rust al met 3-0 voor. De tweede helft liep minder goed waardoor MVV terug in de wedstrijd kon komen. MVV wist één keer te scoren en dus won NAC de wedstrijd met 3-1. Volgend weekend wacht een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.

FC Eindhoven O13 - NAC O13: 7-1

In de eerste minuut kreeg NAC een grote kans om op voorsprong te komen, deze kans werd echter gemist. Zo’n tien minuten later was het FC Eindhoven dat op voorsprong kwam en na een kwartier maakte de thuisploeg ook de 2-0. Vijf minuten later kwam NAC terug in de wedstrijd door een doelpunt van Bo Meijvogel. De minuten hierna probeerde de ploeg van trainer Sander Wirix de gelijkmaker te maken. In plaats van de gelijkmaker, viel er opnieuw een doelpunt voor FC Eindhoven. Na de 3-1 volgde een minuut later ook de 4-1 voor de thuisploeg. In de 2e helft kreeg NAC nog drie doelpunten tegen en werd de eindstand bepaald op 7-1. Volgende week mag de O13 van NAC aantreden tegen Roda JC.

PSV O12 - NAC O12: 19-4

Tegen de leeftijdsgenoten van PSV werd het een moeilijke middag voor NAC O12. NAC maakte nog vier doelpunten tegen PSV, maar kreeg negentien doelpunten tegen en verloor de wedstrijd met 19-4.

NAC O11 - PSV O11: 11-15

Voor de rust wist NAC O11 nog op voorsprong te komen tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Helaas werd na rust de wedstrijd verloren en eindigde het in 11-15 voor PSV.