PEC Zwolle O21 – NAC O21: 2-3

NAC O21 ging op bezoek in Zwolle. Daar speelde ze tegen hekkensluiter PEC Zwolle O21. De O21 begon niet scherp aan de wedstrijd. Na zeventien minuten stonden de Zwollenaren al met 2-0 voor. NAC reageerde snel op de 2-0. Twee minuten nadat Zwolle de voorsprong verdubbelde, was het Adam Kaied die de aansluitingstreffer wist te scoren. Nog voor rust wisten Onze Parels de stand nog gelijk te trekken. Ditmaal was het Kevin Silva die het net wist te vinden.

Na rust begon NAC wederom niet scherp. Na drie minuten spelen kreeg de thuisploeg een strafschap. Gelukkig voor NAC werd deze huizenhoog overgeschoten. Twee minuten later scoorde Vieiri Kotzebue de 2-3 voor NAC. NAC nam daarna het initiatief over en creëerde goede kansen op de 2-4. Echter wisten ze zichzelf niet te belonen waardoor het spannend bleef. Toch kwam PEC de achterstand niet meer te boven waardoor de wedstrijd in 2-3 eindigde en de drie punten mee naar Breda gingen.

NAC O18 – ADO Den Haag O18: 1-1

Voor NAC O18 stond een wedstrijd tegen ADO Den Haag op O18 op het programma. Het was een eerste helft waarin weinig gebeurde. Beide ploegen creëerde niet veel kansen, waardoor de teams met een 0-0 stand gingen rusten.

In de tweede helft was het na een kwartier spelen raak voor de thuisploeg. In de 59e minuut was het Levi Roeland die de 1-0 wist te produceren. Echter waren het De Hagenzen die tien minuten later de score gelijk wisten te trekken. Helaas wisten Onze Parels niet meer door te drukken voor de 2-1, waardoor de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel eindigde.

NAC 016- Alphense Boys 2-2

De ploeg van trainer Anthony Lurling speelde een thuiswedstrijd tegen Alphense Boys O16. NAC begon niet goed aan de wedstrijd. Na vijf minuten waren het De Alphenaars die wisten te scoren. Na een snelle corner zette Quinten Kraaivanger Alphense Boys op een voorsprong.
Na de goal gingen de Geel-Zwarten op zoek naar de gelijkmaker. Na twintig minuten was het Gabriel Sarfo die de stand gelijk trok. Na de gelijkmaker produceerde NAC veel kansen maar wist er maar één te scoren. Het was wederom Gabriel die scoorde en de stand naar 2-1 bracht.

In de tweede helft verzuimde NAC de score verder uit te breiden en wist de uitploeg uit het niets te scoren. Na een afstandsschot was het Kraaivanger die zijn tweede voor de club uit Alphen aan de Rijn maakte. NAC wist na de gelijkmaker niet meer te scoren waardoor het in 2-2 eindigde.

NAC O15 - PEC Zwolle O15: 0-3

NAC O15 speelde eveneens een thuiswedstrijd tegen de leeftijdgenoten van PEC Zwolle. In de eerste helft leek er weinig aan de hand voor de thuisploeg. NAC zette hoog druk waardoor de Zwollenaren moeilijk aan voetballen toekwamen. Na 25 minuten kregen de Geel-zwarten het zwaarder en moet het een tegendoelpunt incasseren. In de tweede helft ging de ploeg van Sander Wirix op zoek naar de gelijkmaker. Ze creëerde veel kansen, maar wisten zichzelf niet te belonen. PEC wist wel de kansen af te maken, waardoor ze uitliepen naar een eindstand van 0-3.

Excelsior Rotterdam O14 - NAC O14: 2-1

De O14 speelde al op vrijdagmiddag een wedstrijd in competitieverband. Ze namen het in Rotterdam op tegen Excelsior O14. NAC had in de eerste helft moeite met de speelwijze van de Rotterdammers. De thuisploeg wist nog voor rust de 1-0 op het scorebord te zetten. In de tweede helft breidde Excelsior als vrij snel de score uit naar 2-0 waarna NAC weer in de achtervolging moest. Tien minuten voor tijd scoorden Onze Parels de aansluitingstreffer, maar de goal werd afgekeurd waardoor NAC weer opnieuw moest beginnen. Pas in de allerlaatste minuut wisten ze nog de 2-1 te scoren. Echter kwam dit te laat waardoor de eindstand in het voordeel van Excelsior uitviel, 2-1.

NAC O13 – Sparta Rotterdam O13: 1-1

Voor NAC O13 stond een wedstrijd tegen Sparta Rotterdam O13 op het programma. NAC had het in de beginfase moeilijk en kreeg binnen vijf minuten de 0-1 om de oren. Na wat wijzigingen begon het beter te lopen bij Onze Parels. Dit resulteerde voor rust nog in de gelijkmaker. Na rust wist de ploeg van Brian Groeneweg nog een doelpunt te maken, maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

NAC O12 - PEC Zwolle O12: 10 - 7

NAC O12 nam het op sportpark Heksenwiel op tegen PEC Zwolle O12. NAC creëerde veel kansen en speelde goed combinatiespel. Desondanks gingen ze wel met een achterstand rusten. In de tweede helft draaide het team van Luke Ogbolu de stand om en won de wedstrijd met 10-7.

N.E.C. O11 - NAC O11: 16-9

NAC O11 speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. In een gelijk opgaande wedstrijd, waarin NAC goed voetbal speelde trok N.E.C. aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in 16-9.