Sluiten

Het NAC OldStars project bestaat naast de wekelijkse sportactiviteiten en wedstrijden ook uit een aantal sociale activiteiten. Dit zijn activiteiten waar alle aangesloten NAC OldStars verenigingen samenkomen en er op uit gaan. Voor de eerste sociale activiteit van dit jaar stond een bezoek aan de Bredase brouwerij Frontaal op de planning. Tijdens het bezoek aan de brouwerij werden de NAC Oldstars onder begeleiding van echte bierbrouwers meegenomen door de brouwerij, waar zij stap voor stap werden meegenomen in het brouwproces. Na het zien van het brouwproces kon natuurlijk het proeven van een dergelijk speciaal biertje niet uitblijven. Na enige uitleg over het bier wat geproefd ging worden, begonnen de NAC OldStars aan hun eerste versnapering.

In het brouwcafé van Brouwerij Frontaal werden onder het genot van de bieren ook de nodige gesprekken gevoerd. Voor vele OldStars was de brouwerijtour weer één van de eerste grootschalige evenementen sinds het COVID-19 virus. Het virus heeft ervoor gezorgd dat de sociale activiteiten anderhalf jaar niet door konden gaan. ‘’Dit was echt iets waar we naartoe hebben geleefd’’, sprak een van de NAC OldStars. Dit was ook iets wat viel te merken aan de oneindig lange gesprekken en de goede sfeer die er hing in het brouwcafé.

We kunnen dus zeggen dat de eerste sociale activiteit van het seizoen een groot succes was en we kijken nu al uit naar de tweede sociale activiteit op woensdag 8 december. Hierbij willen wij nogmaals Brouwerij Frontaal bedanken voor de gastvrijheid en de lekkere biertjes.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3