Sluiten

Heel NAC OldStars Bakt!
Vanwege het coronavirus kunnen deelnemers helaas niet bij elkaar kunnen komen om dit jubileum samen te vieren. Om toch stil te staan bij dit heugelijke feit staat deze week ‘Heel NAC OldStars Bakt’ op het programma: een coronaproof activiteit waarbij deelnemers een bakpakket thuisbezorgd hebben gekregen met daarin tevens verschillende NAC-artikelen. Naast de cakemix bestaat het pakket uit een NAC schort, NAC ovenhandschoenen en een uniek NOAD biertje. Zo kunnen de deelnemers zelf aan de slag met het bakken van cake en proosten op het vijfjarig jubileum. Als kers op de taart heeft Heel Holland Bakt-icoon André van Duin in een videoboodschap hoogstpersoonlijk instructies gegeven aan de NAC OldStars hoe de cake te bakken.

Terugblik op 5 jaar NAC OldStars
Voor het vijfjarig jubileum blikten Huub Severens (78), Henk Szelech (68) en Kees van der Velden (67) - drie deelnemers van het eerste uur - terug op de afgelopen vijf jaar. Al snel blijkt dat de drie voetballende senioren de afgelopen jaren absoluut niet hadden willen missen. ‘Ik vind het erg jammer dat de trainingen al een tijdje stil liggen vanwege het coronavirus. De trainingen en uitjes naar andere voetbalclubs waren altijd erg leuk” aldus Huub.

Over het mooiste moment hoeven de heren niet lang na te denken: de voetbaltrip naar Mallorca in 2018. Huub licht de reis toe: “We konden daar vanuit NAC mee doen aan een tweedaags voetbaltoernooi voor senioren en daar hebben we met zijn allen een vakantie van acht dagen van gemaakt.” Henk vult aan dat ook de trip naar KRC Genk bijzonder was “We zijn daar met de spelersbus van NAC naar toe gereden. We hebben tegen de OldStars van Genk gespeeld, het stadion bezichtigd en een wedstrijd van Genk bezocht. En voor en na de wedstrijd natuurlijk lekker aan het bier gezeten”.

Deelname aan het voetbalprogramma van NAC zorgt ervoor dat Huub, Henk en Kees weer structureel bewegen. Maar ook op sociaal gebied heeft NAC OldStars voor het nodige opgeleverd. Huub: “Ik heb veel vrienden gekregen sinds ik bij NAC OldStars begonnen ben. In ons team staat er altijd wel iemand klaar om te helpen als iemand daar om vraagt. We zijn een hechte club geworden”. Kees vult zijn teamgenoot aan: “We zien elkaar ook niet alleen op het voetbalveld, maar ook daar buiten. Bijvoorbeeld bij biljarttoernooitjes, fietstochtjes en dergelijke.” Met weemoed denken ze terug aan de laatste keer dat ze samen op het veld stonden en activiteiten ondernamen. “Hopelijk kan het snel weer” besluit Huub.

Aanmelden
Vanwege de coronamaatregelen wordt momenteel geen Walking Football gespeeld. Er is wel een alternatief programma opgezet bestaande uit beweegactiviteiten en sociale ontmoetingen, vanzelfsprekend volledig binnen de bestaande coronamaatregelen.

Wilt u zich alvast aanmelden voor als de trainingen straks weer beginnen? Of wilt u graag meer informatie over het alternatieve programma. Neem dan contact op met NAC Maatschappelijk via  maatschappelijk@nac.nl!

 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3