Sluiten

Finaledagen

Fontys studenten trekken kwasten uit de kast en brengen creativiteit naar het Rat Verlegh Stadion tijdens de voorbereiding van de finaledagen. Zij waren tijdens het hele programma van de NAC Street League al betrokken en werken nu aan de opzet voor de finaledagen.

De finaledagen staan in het teken van de geschiedenis van NAC Breda. De deelnemers worden door middel van voetbal gerelateerde spellen ondergedompeld in het thema. In totaal bevat het terrein vijf verschillende zones met elk een gebeurtenis uit de geschiedenis van de voetbalclub NAC Breda. Door het inspelen op dit onderwerp wordt kennis bijgebracht over NAC én haar geschiedenis. De teams kunnen het duel aangaan tijdens een voetbalwedstrijd, mega jenga spelen, vol overgave voetbal bowlen, zich uitleven in de pannakooi en nog veel meer. Kober is aanwezig met een voetbalflipper en coördineren het graffiti spuiten. Hoeks Zonwering B.V. stelt een speciaal screen beschikbaar waar de deelnemers doorheen mogen schieten en een prijs kunnen scoren. Op woensdag krijgen de deelnemers uit Geertruidenberg een workshop van de Rabobank over omgaan met geld en cybercrime. Samen met Chapeau Productions zal DJ FeestRay gedurende de dagen vanuit de Nouwens-truck te horen zijn en zorgen voor een groot feest.

Programma

Dinsdag 17 mei                  09:00 – 16.00:                  NAC Junior Street League
Woensdag 18 mei               13:30 – 16:30:                 NAC Street League Geertruidenberg
Donderdag 19 mei              10.00 – 13.00:                  NAC (Ladies) Street League

NAC Street league

Aan de NAC Street League nemen leerlingen van negentien Bredase basisscholen, negen middelbare scholen en vijf basisscholen uit Geertruidenberg het tegen elkaar op tijdens dé straatvoetbalcompetitie. Deelnemende scholen kunnen niet alleen punten behalen door het winnen van de wedstrijden, maar ook door het vertonen van sportief en respectvol gedrag op én rondom het veld. Tijdens het programma worden ook workshops gegeven over actuele maatschappelijke thema’s. Inschrijven voor seizoen 2022/2023 van de NAC Street League kan via www.nacstreetleague.nl.

Voor meer informatie over de NAC Street League kan er contact opgenomen worden met Ilse Kleinjan via maatschappelijk@nac.nl.

 

 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3