Sluiten
33e2b3a1 eb3c 49e3 9433 4c06d66816e0

In seizoen 2021/2022 lanceerde NAC Maatschappelijk, samen met Monné Zorg & Beweging, een leefstijlprogramma voor NAC-supporters. Twaalf weken aan de slag om meer te bewegen, gezonder te eten en een betere balans te krijgen tussen actief zijn en ontspannen. Afgelopen september is het derde reguliere traject gestart en de deelnemers zitten momenteel op de helft van het programma

Elf sponsoren gaan de uitdaging aan tijdens NAC Telt Business en worden bijgestaan door professionele coaches op diverse vakgebieden. Twaalf weken lang worden deelnemers iedere woensdagochtend verwacht bij het Rat Verlegh Stadion. Er is een grote overeenkomst met het reguliere traject; waaronder een tijdsbestek van twaalf weken, diverse meetmomenten, workshops en uiteraard de trainingen. Echter is de focus tijdens workshops en trainingen niet speciaal gericht op doelen van het individu maar gericht op de optimalisatie van de vitaliteit op de werkvloer. Naast de wekelijkse trainingen en workshops is er ruimte om te netwerken.

Op woensdagochtend 2 november hebben de deelnemers kennis gemaakt met de organisatie en de trainers. Daarnaast hebben zij hun eerste meetmoment gehad en kregen ze de eerste training van oud NAC-speler Robbie Haemhouts.

In samenwerking met Monné Zorg en Beweging, Vitaal Breda, Workkit en Gemeente Breda wordt NAC Telt Business mogelijk gemaakt. Op naar een succesvol NAC Telt Business traject.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

footer espn banner