Sluiten

NAC Telt Business is een leefstijlproject voor mensen uit het bedrijfsleven die vitaliteit op de werkvloer hoog in het vaandel hebben en een binding hebben met de Parel van het Zuiden hebben. Middels trainingen, workshops, challenges en professionele coaches zullen zij gemotiveerd en gestimuleerd worden om niet alleen de betere versie van hunzelf te worden, maar ook een vertaalslag te maken naar de (werk)omgeving.

Op de vroege woensdagochtend, 29 maart, werden de deelnemers verwelkomd in het spelershome van het Rat Verlegh Stadion. Hier kregen zij informatie over wat het traject zal bieden, met wie zij te maken krijgen en wat hen verder te wachten staat. Vervolgens kregen zij de nulmeting en een teambuildingsactiviteit. Op deze manier werd op een interactieve manier kennis met elkaar gemaakt en is het tweede traject NAC Telt Business officieel gestart.

Vergeleken met de pilot, die in november tot maart heeft plaatsgevonden, zijn enkele veranderingen zichtbaar. Zo worden challenges toegepast in het traject die gaan over bewegen, voeding en onthaasten. Hierbij zullen de deelnemers, naast de vaste momenten van het programma, vrijwel dagelijks opdrachten krijgen over de drie onderwerpen. Zo worden zij bewust gemaakt van hoe om te gaan met een gezonde leefstijl. Met deze challenges wordt gedragsverandering gestimuleerd. Bovendien kunnen zij deze challenges delen op hun eigen werkvloer, om ook de vitaliteit binnen het bedrijf te stimuleren.

img 0025

Een andere verandering ten opzichte van het vorige traject is dat niet alleen het Rat Verlegh Stadion gebruikt wordt tijdens de trainingen, maar gebruik gemaakt wordt van de Sporttuin. Dit om meerdere faciliteiten beschikbaar te hebben voor het project, die het Rat Verlegh Stadion niet kan bieden.

NAC Telt is ontstaan in seizoen 2020-2021, waarin een succesvolle pilot gedraaid is voor NAC-supporters. Er volgde vervolgens twee nieuwe trajecten. In het huidige seizoen is er een vertaalslag gemaakt naar het bedrijfsleven. NAC Telt Business wordt gerealiseerd door NAC Breda, NAC Maatschappelijk, Monné Zorg & Beweging, Workkit, Beweeg-Wijs en Haems Training.

Meer weten over NAC Telt Business, neem dan contact op via maatschappelijk@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3