Sluiten

We zijn trots op de twee voorbije seizoenen waarin we samen met Monné Zorg en Beweging en Beweeg-Wijs drie succesvolle edities van NAC Telt hebben mogen organiseren. Met de hulp van professionele coaches en deskundigen staan zij gedurende twaalf weken aan je zijde om je te ondersteunen in het bereiken van je persoonlijke doelen. Samen gaan we aan de slag om actiever te zijn, bewuster te eten en een gezondere balans tussen inspanning en ontspanning te vinden. En dat is nog niet alles - naast de wekelijkse trainingen in ons vertrouwde Rat Verlegh Stadion, krijg je extra kennis aangereikt door workshops en challenges.

In het project krijgen de deelnemers aan het begin en het eind van het traject een meetmoment. Op deze manier zie je de progressie die je geboekt hebt in de zwoegende weken. NAC Telt dient als een startpunt om oude (ongezonde) gewoontes aan te pakken en te veranderen. Na de twaalf weken zul je meer bewust zijn van je leefstijl en beter weten hoe je zelfstandig kunt blijven werken aan verbetering.

Voor alle ins-en-outs en het aanmelden naar de twaalf weken uitdaging ga naar www.nac.nl/nac-maatschappelijk/nac-telt.

Let op: er is plek voor maximaal 40 gemotiveerde deelnemers, die de uitdaging willen aangaan. Zien wij jou in september verschijnen? Oud-deelnemers zijn van harte welkom om mee te doen aan het traject, met als voorwaarde dat zij een buddy aandragen.

nactelt2

Schrijf je nu in voor NAC Telt!

Wil jij de betere versie van jezelf worden en dat alles in de inspirerende sfeer van de Parel van het Zuiden? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven NAC Telt
ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768