Sluiten
 dsc0344 2

In samenwerking met Monné Zorg en Beweging en Beweeg-Wijs krijgen supporters handvaten aangereikt op basis van de vier pijlers: bewegen, voeding, mindset en onthaasten. Wat nieuw is deze editie is de samenwerking met externe sportlocaties. NAC introduceert supporters aan verschillende sporten zoals Crossfit, boksen, yoga, vechtsporten en mindfulness. Dit moet hen aansporen om na het NAC Telt programma te blijven sporten bij een specifieke faciliteit op lange termijn. Komende weken staan bezoeken aan onder andere Crossfit Climbers Cabin, de Sporttuin en Back2theGym staan gepland.

Gedurende de komende twaalf weken zullen deelnemers hun maandag- en donderdagavonden wijden aan NAC Telt. Tijdens deze sessies worden zij fysiek uitgedaagd om de conditie, kracht en vitaliteit te verbeteren. Naast de twee wekelijkse trainingen krijgen ze ook kennis over voeding, ontspanning en mindset aangeboden.

Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen redenen om deel te nemen aan het programma, variërend van het verbeteren van hun eetgewoonten, het opbouwen van conditie, het vinden van een werk-/privébalans, tot zelfs het passen in NAC-merchandise. Iedereen heeft een persoonlijk doel voor ogen. Door professionele begeleiding worden stappen gezet om deze doelen te bereiken.

Deelnemers worden uitgedaagd om ook buiten de bijeenkomsten aan hun gezonde leefstijl te werken. Ze krijgen wekelijkse uitdagingen met oefeningen en opdrachten, die ze volgen met behulp van een weekkalender. Deze uitdagingen, gericht op beweging, voeding, ontspanning en mindset, stimuleren deelnemers om deel te nemen aan het klassement. Na twaalf weken moeten ze in staat zijn om zelfstandig verder te gaan met een gezonde leefstijl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235