Sluiten

NAC Telt is een leefstijlprogramma waarbij supporters van NAC Breda uitgedaagd worden om aan de slag te gaan met hun eigen leefstijl. Het programma is opgebouwd uit leuke challenges, lekkere recepten, uitdagende trainingen en interessante workshops. Dat allemaal in combinatie met de Parel van het Zuiden. Thema’s als onthaasten, beweging, voeding en ontwikkeling kwamen aan bod. Na twee succesvolle trajecten is er nu een einde gekomen aan het derde traject. Ook dit traject is afgesloten met een gezamenlijke meting in het Rat Verlegh Stadion.

De afgelopen twaalf weken hebben voor meer dan dertig deelnemers in het teken gestaan van fit worden en het bevorderen van hun leefstijl. Ook dit traject is weer flinke vooruitgang geboekt op zowel fysiek als mentaal vlak. Bij een groot deel van de deelnemers is het gewicht, de buikomvang en het vetpercentage omlaag gegaan en daarnaast de spiermassa vergroot. Het harde werken heeft dus geloond. 

Alle inzet en elke verlegde grens is het waard geweest om uiteindelijk de persoonlijke doelen te behalen. Het is zeker niet altijd even makkelijk geweest, maar door de grote verbondenheid binnen de groep, de flexibiliteit en doorzettingsvermogen van de organisatie en alle deelnemers is het toch gelukt ook dit jaar succesvol af te sluiten.

0a9c857b 4b5b 46fe 8762 c1f52fb2fc68

Vierde traject NAC Telt

NAC Telt start in het najaar van 2023 het vierde traject in het Rat Verlegh Stadion. De exacte datum voor het inschrijven en de start van het nieuwe programma voor supporters, die aan de slag willen gaan met het veranderen van hun leefstijl, wordt later bekend gemaakt. Houd dus alle kanalen goed in de gaten. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235