Het begin was voortvarend voor NAC. Er werden een aantal kleine kansen gecreëerd en Maccabi werd teruggedrongen op de eigen helft. De keeper van de Israelische ploeg moest verschillende keren redding brengen. Na een aantal goede kansen was na 37 minuten spelen de verdiende voorsprong daar. Na een afgeslagen corner kwam de bal via Mashart bij Bilate terecht. De spits speelde zichzelf met een goede aanname vrij en schoot de bal in de korte hoek langs de doelman: 1-0!

Daarna moesten de Israëliërs zich herpakken en drukte hierdoor ook meer vooruit maar echt dreigend konden ze niet worden.

In de tweede helft was Maccabi er op gebrand orde op zaken te stellen. De druk lag meer en meer op de Bredase verdediging, waardoor ook Nick Olij NAC een aantal keren op de been moest houden. Met een aantal geweldige reddingen bleef het 1-0. In de zestigste minuut wisselde Edwin de Graaf alle tien de veldspelers. Hierna zette Maccabi nog meer druk vooruit en creëerde een legio aan kansen. Maar wederom bewees Olij zich als slot op de deur voor de Bredanaars. Via Vieiri Kotzebue kwam NAC nog een aantal keer dreigend in de zestien en verdiende misschien zelfs een Penalty maar de scheidsrechter besloot anders.

NAC heeft nu drie overwinningen behaald uit drie oefenwedstrijden. Woensdag staat de volgende wedstrijd op het programma, dan voetbalt NAC in en tegen Hoeven. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar op NACtickets.nl.