Sluiten

Bij NAC is toegankelijkheid echter geen eenmalig onderwerp van gesprek tijdens deze speciale week. Al meer dan twee decennia organiseren we de Xquisit G-dag, waar 24 teams jaarlijks strijden om de titel. In het afgelopen seizoen heeft NAC Maatschappelijk het G-voetbal verder uitgebreid met een eigen NAC G-team.

Op 9 oktober zullen de nieuwe NAC G-Talenten van start gaan met een teambuildingsactiviteit. Onder leiding van Playing for Succes-docent Mart van Poppel leren spelers elkaar kennen en worden de eerste bouwstenen gelegd voor een sterk team. Met twaalf spelers tussen de 10 en 18 jaar gaan we aan de slag om te bouwen aan het vertrouwen en de teamspirit.

Naarmate de maand vordert, bereidt ons G-team zich voor op de eerste duels in de Bijzondere Eredivisie. Op 29 oktober reizen we af naar Amsterdam, waar we het zullen opnemen tegen de G-teams van ADO Den Haag, SC Heerenveen en gastheer Ajax.

nac maatschappelijk   watermerk

Toegankelijkheid

NAC wil graag haar steentje bijdragen om aandacht te generen voor gelijkheid. Vanavond zullen kinderen met een beperking het heilige gras betreden en deelnemen aan de line-up en de rustactiviteit. Bovendien bieden we gedurende het seizoen rolstoelgebruikers de kans om de wedstrijd bij te wonen op de rolstoeltribune en bieden we met DoesSouf Vak Thuis mensen, die niet naar het stadion kunnen komen, een unieke wedstrijdbeleving via VR-brillen.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235