Sluiten

NAC O21 - FC Groningen O21: 0-2

Na ruim een kwartier spelen kreeg FC Groningen een penalty na een overtreding van Mekkaoui. Deze penalty werd gemist door de bezoekers, maar kwam in de voeten van een Groningen-aanvaller terecht. De kans op de rebound werd wel benut waardoor FC Groningen op voorsprong kwam. Hierna kregen de Groningers nog een grote kans na een fout achterin bij NAC. De tweede helft was een stuk sterker van de kant van NAC en hierin kreeg het nog wat kleine kansen. Echter was het niet genoeg om te scoren en kreeg het in de tegenaanval het tweede doelpunt tegen. Aankomend weekend gaat de O21 van NAC op bezoek bij N.E.C. O21, dat in punten gelijk staat.

Vitesse O18 - NAC O18: 1-1

Het spel van NAC was in de eerste helft niet goed en het kwam na zo’n twintig minuten spelen dan ook op achterstand. Verder kwam het niet tot echte kansen en wist het voor rust niet terug te komen in de wedstrijd, maar wel de schade te beperken. Na rust wisselde NAC meermaals en hiermee probeerde het zich terug te knokken in de wedstrijd. Het kwam beter in het duel en kreeg ook een penalty. Deze penalty werd gemist, maar de gelijkmaker hing in de lucht. Uiteindelijk viel de gelijkmaker een kwartier voor tijd, na een goal van Mostapha Rached. Daarna creëerde NAC nog kansen om de winst te pakken, maar werd Vitesse ook gevaarlijk in de tegenaanval. De stand bleef gelijk. Omdat concurrent FC Groningen O18 ook gelijkspeelde, staat NAC O18 nog samen met de Groningers aan kop van de competitie.

Sparta O16 - NAC O16: 0-1

In verdedigend opzicht gaf NAC niet veel weg en speelde het een goede wedstrijd op bezoek bij Sparta. Doordat de bezetting voor het doel niet goed genoeg was, kreeg het weinig echt grote kansen. Het doelpunt voor NAC viel in de 22ste minuut uit een corner waaruit Josias Siby wist te scoren. Deze voorsprong werd gedurende de rest van de wedstrijd behouden waardoor de drie punten uit Rotterdam mee gingen naar Breda. Op zaterdag 6 november komt NAC O16 in actie tegen de leeftijdsgenoten van AZ.

Ajax O15 - NAC O15: 1-4

Al vroeg in de wedstrijd wist NAC O15 de Amsterdammers onder druk te zetten. Dit resulteerde gelijk in twee grote kansen, maar deze werden gemist. Hierna werd Ajax sterker maar profiteerde NAC van de ruimte achter de verdediging. Na bijna een half uur spelen werd de snelheid van Wis Treffers benut en hij maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. Ajax speelde in balbezit sterk en ze maakte het NAC moeilijk. Echter kon NAC goed verdedigend ingrijpen en hierdoor kreeg de thuisploeg niet echt grote kansen. In de tweede helft schoot NAC uit de startblokken en al na drie minuten wist de snelle Wis Treffers de 0-2 binnen te schieten.

Hierna werd het voor Onze Parels lastig om balbezit te houden en kwam het steeds verder onder druk te staan. Uiteindelijk wist Ajax dan ook de 1-2 te maken uit een benutte penalty. Ook kreeg de thuisploeg nog een tweede penalty mee, deze werd op de paal geschoten. Hierna was het NAC dat de grote kansen kreeg in de omschakeling en de wedstrijd wist te beslissen door nog twee goals te maken. De 1-3 was een treffer van Wis Treffers, de 1-4 kwam van Gabriel Sarfo. Hierdoor gingen de drie punten mee naar Breda.

Beek Vooruit O15 - NAC O14: 0-6

In de openingsfase van de wedstrijd kreeg de thuisploeg drie grote kansen, maar deze werden niet benut. Hierna nam NAC het initiatief en was het kwaliteitsverschil duidelijk. Bij rust was de stand 0-2 en na rust nam het aantal kansen voor NAC toe. In de tweede helft werd de thuisploeg zwakker en hier profiteerde NAC van. Er vielen nog vier goals en de nul kon worden gehouden. Met een eindstand van 0-6 kan NAC zich opmaken voor de competitiewedstrijd van aankomende zaterdag tegen VVV-Venlo.

Fortuna Sittard O13 - NAC O13: 0-6

Al snel bleek dat NAC een stuk sterker was dan Fortuna. Na een vroege voorsprong was er wat gemakzucht bij NAC waardoor het niet uitliep naar een grote score voor rust. Na rust bleek Fortuna te zwak om een vuist te maken en maakte NAC nog vier doelpunten. Met deze 0-6 overwinning gaat NAC O13 met een goed gevoel naar aankomende zaterdag, als FC Den Bosch O13 op bezoek komt.

NAC O11 – Sparta Rotterdam O11: 6-16

De O11 van NAC verloor op eigen terrein van Sparta. Zelf wist het nog zes doelpunten te maken, maar dat bleek helaas niet genoeg tegen de Rotterdammers.