FC Twente/Heracles O21 – NAC Breda O21: 5-2

De wedstrijd begon niet goed van de kant van NAC O21, al na drie minuten kwam FC Twente/Heracles op een 1-0 voorsprong. Na druk zetten van NAC O21, is het de thuisploeg dat de lange bal speelde en zo achter de verdediging van NAC kwam en zo de openingstreffer kon maken. Na 27 minuten kwam NAC op gelijke hoogte door een doelpunt van Quincy Tavares, die daarna helaas uitviel met een hamstringblessure. Nog in de eerste helft kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong, na een sterke omschakeling. Vlak voor rust viel ook nog de 3-1.

De tweede helft begon NAC sterk en maakte het al snel de aansluitingstreffer. Özcan Yasar maakte de 3-2 met een volley vanuit de draai. Echter komt NAC daarna weer in de problemen en krijgt het na ruim een uur spelen de 4-2 tegen uit een strafschop. In de 82ste minuut maakte FC Twente/Heracles ook nog de 5-2 en dat werd ook de eindstand. Volgend weekend speelt de ploeg van Robert Molenaar tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag.

NAC O18 – FC Twente/Heracles O18: 4-2

NAC O18 schoot uit de startblokken tegen de O18 van FC Twente/Heracles. Vooral in de omschakeling en in verdedigend opzicht was de ploeg van trainer Rogier Molhoek uitstekend. Binnen acht minuten maakte de 16-jarige spits Ezechiel Banzuzi maar liefst drie doelpunten en bracht daarmee zijn ploeg op een 3-0 voorsprong. Deze start werd doorgezet in de minuten daarna en dat resulteerde binnen twaalf minuten in het vierde doelpunt voor NAC O18. Aan de bal was NAC minder dan FC Twente/Heracles, maar de ploeg verdedigde heel goed en was snel op de counter. Na het fantastische begin van NAC O18 was het de uitploeg dat opzoek ging naar herstel. In de tweede helft wist het de 4-1 en ook de 4-2 te maken. Daarna bleef de druk toenemen, maar vielen er geen doelpunten meer, hiermee werd de eindstand 4-2. Door deze overwinning staat NAC O18 op de tweede plaats en heeft het 6 punten uit twee wedstrijden.

PSV O16 – NAC O16: 3-0

De wedstrijd begon met een snelle treffer voor PSV O16. Na 5 minuten kreeg de spits teveel ruimte bij een voorzet en maakte de thuisploeg de 1-0. Daarna was het PSV dat beter speelde maar niet tot kansen kwam door goed verdedigen van NAC. Na rust liet NAC de wedstrijd lopen door een doelpunt één minuut na rust en een doelpunt na 59 minuten spelen. Door goed te verdedigen werd de schade beperkt gehouden, een doelpunt zat er niet meer in voor de ploeg van Jasper Somsen. De wedstrijd eindigde in 3-0. Volgend weekend komt Sparta O16 op bezoek in Breda.

NAC O15 – Feyenoord O15: 4-2

De wedstrijd tegen Feyenoord O15 begon gelijkwaardig, waar Feyenoord druk probeerde te zetten, ving NAC veel 2e ballen op het middenveld op en kon het zodoende toch nog goed meevoetballen. Echter kwam de ploeg van Robbie Haemhouts na 23 minuten spelen op achterstand. De stand werd vlak voor rust gelijk getrokken door een doelpunt van Youssef Amghar. Net na rust was het opnieuw Feyenoord dat op voorsprong kwam, door het tweede doelpunt van Kelvin Neijenhuis. NAC vocht zich terug en een minuut later stond alweer de 2-2 op het scorebord, door weer een doelpunt van Youssef Amghar. Daarna kreeg Feyenoord nog wat kansen maar is het de O15 van NAC dat de doelpunten maakte. In de 70e minuut was het Rida Rached die de 3-2 maakte en in de 78ste minuut kwam NAC op 4-2 door een doelpunt van Wis Treffers. Na een 4-2 overwinning van de O21 van drie weken geleden, won nu ook NAC O15 van Feyenoord met 4-2. Komend weekend staat een wedstrijd tegen PSV O15 op het programma.

FC Den Bosch O14 – NAC O14: 1-3

Na 20 minuten kreeg NAC O14 de wedstrijd goed onder controle en vijf minuten later maakte Jort Nelis ook de openingstreffer van de wedstrijd. Hierna kreeg FC Den Bosch een corner waaruit het de gelijkmaker scoorde. Na deze tegentreffer pakte NAC O14 het spel weer op en dat resulteerde in de voorsprong vlak voor de rust door een doelpunt van verdediger Dani Slory. Na de rust was te zien dat de ploeg hard werkte om de drie punten binnen te slepen. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd dit harde werken beloond door een doelpunt van Storm van de Werken. Door dit resultaat staat NAC O14 op de tweede plek in de competitie, volgende week wacht VVV Venlo O14.

NAC O13 – Roda JC O13: 1-1

In de 18e minuut werd de score geopend door een doelpunt van Anass Aachir namens NAC O13. Even later kwam Roda JC alweer op gelijke hoogte. Volgende week mag NAC O13 op bezoek bij de leeftijdsgenoten van JVOZ.

NAC O12 – Sparta O12: 5-17

Helaas was de wedstrijd tegen Sparta O12 er een om snel te vergeten. De ploeg kreeg zeventien doelpunten tegen en maakte er zelf vijf. Aankomend weekend wacht een uitwedstrijd bij De Graafschap O12.