Sluiten

NAC O21 – PEC Zwolle O21 0-3

Voor NAC O21 begon de competitie op sportpark Heksenwiel niet zoals ze gehoopt hadden. De leeftijdsgenoten van PEC Zwolle waren met 0-3 te sterk. Hoewel de beloften van NAC een redelijke eerste helft speelden en daarin ook de beste kansen kregen, lukte het niet dit ook in de score uit te drukken. Beide ploegen zochten met een 0-0 stand de kleedkamers op. Na rust viel al snel de 0-1 na een steekbal achter de verdediging van NAC. Kort daarna kwamen de Zwollenaren via een strafschop ook op 0-2. De 0-3 liet ook niet lang op zich wachten. Deze viel wederom uit een strafschop. Dit bleek ook de genadeklap te zijn voor NAC want het laatste half uur werd vrijwel niets meer gecreëerd.

Komende zaterdag mag NAC O21 in Friesland op jacht naar de eerste punten van het seizoen als in de tweede competitiewedstrijd Heerenveen de tegenstander is. 

Cambuur Leeuwarden O18 – NAC O18 3-0

NAC O18 verloor de eerste competitiewedstrijd met 3-0 van Cambuur. Nadat vorige week nog een ruime overwinning in de beker tegen JVOZ werd geboekt, begon de competitiestart wat minder fortuinlijk. In de eerste helft werd vooral heel hard gewerkt en gaf de ploeg van Danny Mulder weinig tot niets weg. Zelf creëerde NAC nog drie grote kansen, maar tot scoren kwamen beide ploegen niet. Hoe anders was dit in de tweede helft, waar na 1 minuut spelen de 1-0 voor Cambuur viel. Toen in de 69e minuut ook de 2-0 viel was het eigenlijk al over en uit. Hoewel NAC in de slotfase veel balbezit had, kwam het niet meer tot grote kansen. Via een counter bepaalde Cambuur uiteindelijk in de laatste minuut de eindstand op 3-0.

AFC O16 – NAC O16 1-2

NAC O16 wist de eerste competitiewedstrijd, wel winnend af te sluiten. In Amsterdam waren de Bredanaars met 1-2 te sterk voor AFC. NAC begon sterk aan de wedstrijd en controleerde de eerste twintig minuten volledig. In de zeventiende minuut viel dan ook de 0-1 via een eigen doelpunt van AFC. Uit het niets kwamen de Amsterdammers vervolgens op gelijke hoogte. In de tweede helft ging NAC door waar het voor rust mee bezig was. Met een volledige controle kwam de ploeg van Brian Groeneweg tot veel goede kansen. Tien minuten voor tijd zorgde Amadou Diallo voor de bevrijdende en dik verdiende 1-2.

Excelsior O15 – NAC O15 3-1

De competitiestart voor NAC O15 vond plaats in Rotterdam. Tegen Excelsior werd met 3-1 verloren. De Bredanaars hadden het in de eerste helft goed voor elkaar. NAC was fel en liet Excelsior niet aan voetballen toe komen. Één moment van onoplettendheid werd echter gelijk afgestraft waardoor de Rotterdammers de ruststand op 1-0 bepaalden. De tweede helft was Excelsior een stuk sterker. Eigenlijk uit het niets kwam NAC uit een goedlopende aanval wel op 1-1 via Noël Clerx. Zo’n vijf minuten later wist Excelsior toch weer de voorsprong te pakken en bouwde deze later verder uit naar 3-1.

Alphense Boys O14 – NAC O14 0-5

In Alphen aan den Rijn had NAC O14 een perfecte competitiestart. De Bredanaars wonnen met maar liefst 0-5 van Alphense Boys. NAC was de gehele wedstrijd dominant aan de bal. Dit resulteerde in een 0-3 ruststand. Na rust ging NAC vrolijk verder en liep de ploeg via doelpunten van Junaid el Baghdadi en Koen van den Hooven uit naar een 0-5 overwinning.

NAC O11 – RBC O11 12-1 en Moerdijk Cup

NAC O11 wist in een vriendschappelijke wedstrijd vrij gemakkelijk te winnen van RBC. De jonge talenten van NAC speelden sterk aan de bal en zette de tegenstander continu onder druk. Dit resulteerde in een mooie 12-1 overwinning.
Naast de wedstrijd tegen RBC kwam de O11 ook uit op de Moerdijk Cup. In een sterke poule met Royal Antwerp, FC FC Nordsjælland, Malta IF en Feyenoord wisten zij helaas geen wedstrijd te winnen, waardoor NAC moest strijden om de laatste vier plekken. Uiteindelijk werd de 18e plaats behaald.

NAC O11-2 – Baronie O11-2 6-2

De jongste talenten van de NAC-jeugdopleiding traden in de eerste competitiewedstrijd aan tegen Baronie. Na een slordig begin wist NAC wel een vuist te maken en kwam Baronie er niet meer aan te pas. Na vier blokjes was 6-2 de einduitslag.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3