NAC O21 – Feyenoord O21 0-4

Afgelopen weekend kwam Feyenoord O21 op bezoek op Sportpark Heksenwiel. Al vroeg in de wedstrijd kwam de uitploeg op voorsprong. NAC verzuimde vervolgens om de score weer recht te trekken. Een poging van Quincy Tavares spatte uiteen op de paal. Aan de andere kant ging Feyenoord heel efficiënt met de kansen om. Twee spelhervattingen zette een ruststand van 0-3 op het scorebord. In de rust vonden er een aantal wisselingen plaats, maar ondanks deze wissels wist de ploeg van Robert Molenaar de wedstrijd niet te keren. De einduitslag werd beslist op 0-4.

Ajax O18 – NAC O18 3-1

NAC O18 reisde afgelopen weekend af naar Amsterdam voor een competitiewedstrijd tegen Ajax O18. De ploeg van Rogier Molhoek begon zeer gedisciplineerd aan de wedstrijd en gaf het eerste kwartier geen kansen weg. Desondanks is de eerste goede kans voor de thuisploeg wel direct raak. Vlak voor het rustsignaal breidde Ajax de voorsprong uit. In het tweede bedrijf besloot Rogier Molhoek om hoger op het veld druk te zetten. Deze aanpak betaalde zich uit. Chakir Chouradi bracht de spanning terug in de wedstrijd. Echter bleef een slotoffensief uit en besliste Ajax de wedstrijd in de 89e minuut door voor de 3-1 aan te tekenen.

De Graafschap O16 – NAC O16 5-0

NAC O16 trad afgelopen zaterdag aan tegen de leeftijdgenoten van De Graafschap. NAC begon behoorlijk aan de wedstrijd, maar dit hield niet lang stand. Waar de ploeg van Jasper Somsen een aantal goede mogelijkheden liet liggen, was de thuisploeg wel heel trefzeker. Dit leidde tot een ruststand van 4-0. In de tweede helft wist het de wedstrijd niet om te draaien. De Graafschap scoorde vervolgens nog een strafschop en hiermee werd de einduitslag bepaald op 5-0.

NAC O15 – Spartaan’20 O15 1-1

De formatie van Robbie Haemhouts speelde een competitiewedstrijd tegen Spartaan’20 O15. De eerste helft had NAC het speloverwicht, maar verzuimde de kansen om te zetten in doelpunten. Youssef Amghar zette NAC in de tweede helft op een voorsprong door een vrije trap achter de doelman van Spartaan’20 te schieten. Aan de andere kant wist de uitploeg ook een vrije trap te prolongeren tot een doelpunt, 1-1. Daarna hadden beide ploegen nog de mogelijkheden om de drie punten uit het vuur te slepen, maar dat bleef uit.

Komende zaterdag krijgt het bekeravontuur van NAC O15 een gevolg. Hierin treden zij in de kwartfinale aan tegen de leeftijdsgenoten van AZ.

PEC Zwolle O14 – NAC O14 4-2

NAC O14 reisde afgelopen weekend af naar Zwolle voor een competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle O14. De formatie van Jens Wirix schoot uit de startblokken en maakte na twee minuten de 0-1. Echter kon het niet lang van deze voorsprong genieten. PEC Zwolle sloeg in een kort tijdsbestek tweemaal toe. Na rust bleef de aansluitingstreffer uit aan de andere kant was de thuisploeg wel efficiënt. Kort voor tijd tekende Pepijn Reulen nog aan voor de 4-2, maar al met al was het te weinig voor een resultaat.

NAC O13 – Helmond Sport O13 5-1

NAC O13 speelde afgelopen weekend tegen Helmond Sport O13. De ploeg van Sander Wirix begon zeer dominant aan de wedstrijd en beloonde zichzelf door op een vroege voorsprong te komen. Vervolgens creëerde NAC kans op kans, maar meer doelpunten bleven uit. Een countermoment werd NAC vlak na rust fataal. Helmond Sport tekende voor de 1-1. Vanaf de 1-1 nam NAC de touwtjes weer in handen en scoorde het viermaal.

NAC O12 – MVV O12 17-4

NAC O12 trad afgelopen weekend aan tegen MVV. NAC kwam zeer geconcentreerd en gedisciplineerd voor de dag. Verdedigend gaf de ploeg van Björn Langeveld weinig mogelijkheden weg. Aan de andere kant wist NAC het net meermaals te vinden. Dit leidde tot de einduitslag van 17-4.

Roda JC O11 – NAC O11 8-17

NAC O11 kwam afgelopen zaterdag moeizaam op gang tegen Roda JC O11. De ploeg van Roy van Endschot kwam al vroeg op voorsprong. Al snel keerde het spelbeeld en in het tweede blokje nam NAC de voorsprong in handen. Deze gaf het in de loop van de wedstrijd niet meer weg en de wedstrijd eindigde in 8-17.