Sluiten

SC Heerenveen O21 – NAC O21 1-0

NAC O21 reisde af naar het hoge noorden voor een competitiewedstrijd tegen Heerenveen. De eerste helft begonnen de Bredanaars goed vanuit de organisatie en de eerste kansjes waren dan ook voor de ploeg van Johan Gabriels. In de fase hierna ontstonden verschillende mogelijkheden over en weer, maar echt grote kansen bleven uit. Na rust had Heerenveen een licht overwicht en vooral veel balbezit. In de 84e minuut kregen de Friezen een rode kaart waardoor een punt voor NAC veilig leek gesteld. Diep in de blessure tijd ging het echter toch mis. Via een corner kwamen de Friezen toch nog langszij, wat resulteerde in een zure nasmaak voor de O21.

NAC O18 – FC Twente/Heracles O18 4-2

Voor NAC O18 stond de tweede competitiewedstrijd tegen de jeugdopleiding van Twente/Heracles op het programma. Na de nederlaag tegen Cambuur vorige week, was de ploeg van trainer Danny Mulder gebrand om de eerste punten van het seizoen binnen te slepen. Deze mentaliteit zag je terug op het veld, waar de talenten van NAC vochten voor elke centimeter. Zo’n vijf minuten voor rust resulteerde dit in een 1-0 voorsprong.
Na rust kwam NAC bijzonder sterk uit de kleedkamers. In de 47e en 49e minuut werd de voorsprong al uitgebreid naar 3-0. Een kwartier voor tijd deed Twente/Heracles nog wel iets terug door de 3-1 binnen te schieten. Lang konden de bezoekers hier echter niet van genieten want een minuut later bracht Reinier Honkoop de marge weer naar drie. Vlak voor tijd bepaalde Twente/Heracles de eindstand op 4-2.

Peter Diepstraten

NAC O16 – De Graafschap O16 4-1

NAC O16 begon voortvarend aan het duel tegen De Graafschap. Binnen drie minuten kregen de Bredanaars al drie grote kansen, waarvan Amadou Diallo er één wits te benutten. De bezoekers kwamen echter al snel terug tot gelijke hoogte. Hierna controleerde NAC de wedstrijd en lieten Onze Parels veel leuke dingen zien. Tot doelpunten resulteerde dit nog niet. In de tweede helft ging NAC door met waar het gebleven was. Via Jort Nelis, Dani Slory en weer Amadou Diallo liepen de Bredanaars uit naar een 4-1 overwinning. De ploeg van Brian Groeneweg blijft hierdoor nog ongeslagen en voert momenteel de ranglijst aan in de competitie.

NAC O15 – AFC O15 11-0

Voor de talenten van NAC O15 kon het weekend na de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AFC niet meer stuk. De Bredanaars wonnen met een monsterscore van maar liefst 11-0. Vanzelfsprekend creëerde NAC een groot aantal kansen en deze werden dus ook verzilverd. In de rust stond de ploeg al met 5-0 voor. In de kleedkamer werd aangegeven om niet te verslappen en door te drukken naar een nog grotere score. De jongens gaven gehoor aan deze opdracht en liepen met de juiste energie uit naar een 11-0 overwinning.

NAC O14 – Excelsior Rotterdam O14 2-2

NAC O14 behaalde afgelopen zaterdag een punt tegen Excelsior. Voor rust hield NAC het tempo aan de bal hoog, wat zorgde voor veel kansen. Beide ploegen zochten de kleedkamers op met een 1-1 stand. De tweede helft verliep echter iets minder voor de ploeg van Ryan Robinson wat resulteerde in een 1-2 voor de bezoekers. Vanuit een vrije trap bezorgde Freek Bilok de Bredanaars toch nog een punt.

NAC O13 – OHV Leuven O13 5-5

Voor NAC O13 stond er een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Belgische OH Leuven op het programma. De Bredanaars hadden het in het eerste gedeelte van de wedstrijd lastig. Via een counter kwam NAC wel op een 1-0 voorsprong. Vrij kort daarna viel na een afstandsschot ook de 2-0. Hierna kwam de ploeg beter in het spel en vlak voor rust kwam NAC wederom via een counter zelfs op 3-0. In de tweede helft ontstond er een erg chaotisch wedstrijdbeeld. Na zo’n tien minuten was de score 5-1 in het voordeel van NAC, maar vlak na de vijfde goal lieten de Bredanaars de wedstrijd compleet uit handen glippen. Leuven kon in een kwartier volledig terugkomen en bepaalde de eindstand op 5-5.

NAC O12 – AZ O12 8-20

NAC O12 ging met ruime cijfers onderuit tegen AZ. De score weerspiegelde echter niet het wedstrijdbeeld. NAC begon erg sterk aan de wedstrijd, maar AZ was veel effectiever voor de goal. Dit resulteerde uiteindelijk in een 8-20 nederlaag.

PSV O11 – NAC O11 11-9

Een hardwerkend NAC O11 kwam helaas net te kort tegen de talenten van PSV. De gehele wedstrijd golfde het spel op en neer, waar de Eindhovenaren dus aan het langste eind trokken. Roij Paine was de grote uitblinker aan NAC-zijde met vijf goals en twee assists.

Bavel O11 – NAC O11-2 2-4

NAC O11-2 wist in en tegen Bavel met 4-2 te winnen. De jongste NAC-talenten speelden een indrukwekkende wedstrijd waarin het baltempo erg hoog lag. Hoogtepunt van de wedstrijd was een schitterende aanval die vanaf de keeper binnen zeven seconde resulteerde in een doelpunt.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768