Sluiten

FC Twente/Heracles O16 – NAC O16: 5-0

NAC O16 ging in het verre oosten op bezoek bij FC Twente/Heracles O16. Het team van trainer Anthony Lurling startte niet sterk aan de wedstrijd. Door niet goed in de duels te komen en geen druk te geven kwam de jeugdopleiding uit Hengelo door een van richting veranderd schot op een 1-0 voorsprong. Na rust pakte NAC het goed op en dat resulteerde gelijk in twee grote kansen, maar ze wisten zichzelf niet te belonen. FC Twente/Heracles was uiterst effectief en kwam op een 2-0 voorsprong. In de laatste tien minuten van de wedstrijd deed de thuisspelende ploeg er nog een schepje bovenop. De tukkers wisten nog driemaal te scoren en bepaalde daarmee de eindstand op 5-0.

NAC O15 – Excelsior Rotterdam O15: 2-1

Voor NAC O15 stond een wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam O15 op het programma. Op Sportpark Heksenwiel boekte NAC een goede 2-1 overwinning op de Rotterdammers. Door de overwinning blijven Onze Parels op polepositie voor de derde plaats. Over twee weken zal het team van Sander Wirix opnieuw op zoek gaan naar de drie punten. Dan zal NAC O15 het in een uitduel opnemen tegen de leeftijdgenoten van FC Eindhoven.

FC Twente/Heracles O13 – NAC O13: 0-4

Naast NAC O16 ging ook NAC O13 op bezoek bij FC Twente/Heracles. De eerste twintig minuten was het een gelijk opgaande wedstrijd, maar was het NAC dat de kansen kreeg. In de laatste vijftien minuten voor rust maakten NAC twee doelpunten, waardoor de ploegen met een 0-2 stand de kleedkamers opzochten. Na rust kwam de Bredase formatie verdedigend niet meer in de problemen. In de tweede helft scoorden de Geel-Zwarten nog tweemaal, wat de eindstand op 0-4 bepaalde.

FC Utrecht O12 – NAC O12: 3-2 | FC Twente/Heracles O12 – NAC O12: 1-0

NAC O12 speelde in een drieluik tegen FC Utrecht O12 en FC Twente/Heracles O12.
In de eerste wedstrijd namen ze het op tegen de Domstedelingen. NAC O12 begon sterk aan de wedstrijd. Doormiddel van goede combinaties, snel druk bij balverlies en veel gecreëerde kansen kwamen de Bredanaren op voorsprong. In het tweede blok ging het minder goed voor NAC en wist FC Utrecht de stand om te draaien in 3-1. NAC deed nog wel iets terug, maar dat was niet genoeg voor de overwinning. De wedstrijd eindigde in 3-2 voor FC Utrecht O12.

In de tweede wedstrijd speelde de ploeg van trainer Luke Ogbolu tegen de leeftijdgenoten van FC Twente/Heracles. NAC begon wederom goed aan de wedstrijd, maar wist dat niet uit te drukken in doelpunten. In tegenstelling tot NAC deed FC Twente/Heracles dat wel en kwam het op een 1-0 voorsprong. Onze Parels voerde de druk op en dacht nog op gelijke hoogte te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd. Hierdoor eindigde de tweede wedstrijd in 1-0 voor FC Twente/Heracles.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3