Sluiten

VfL Wolfsburg O19 - NAC O21: 2-0

Voor NAC O21 stond een mooi tripje naar Wolfsburg op het programma. Op zaterdag kwamen de spelers van NAC O21 aan in Duitsland.

Op zondag speelde de O21 een oefenwedstrijd tegen de O19 van VfL Wolfsburg. Het niveau was direct erg hoog en daar had NAC het in de beginfase lastiger mee dan Wolfsburg. In de eerste helft wisten beide ploegen tot veel kansen te komen. De enige kans die werd gepromoveerd tot doelpunt was aan Duitse zijde. Ruststand: 1-0.

In de tweede helft werd NAC naarmate de wedstrijd vorderde sterker aan de bal en kreeg het meer de overhand. Echter creëerde NAC weinig kansen en wisten ze niet te scoren. VfL Wolfsburg werd ook nog een aantal keer gevaarlijk en wist wederom tot scoren te komen. De wedstrijd eindigde hierdoor in: 2-0.

VVV-Venlo 016 - NAC 016: 0-4

NAC O16 ging in Venlo op zoek naar de drie punten. De ploeg van Anthony Lurling begon matig aan de wedstrijd. De equipe speelde in een te laag tempo en waren slordig in de passing. Na tien minuten pakten Onze Parels het op en begonnen kansen te creëren. Nog voor rust wisten Reinier Honkoop, Tuna Kazak en Youssef Amghar een goal te maken, waardoor NAC met een 0-3 voorsprong de kleedkamer op zocht.

Na rust kwam NAC minder goed aan voetballen toe doordat ze snel onder druk werden gezet. Het lukte een aantal keer om onder de hoge druk uit te spelen. Amghar wist nog een keer te scoren en NAC op een 0-4 te zetten. Ondanks dat NAC nog kansen kreeg om de score uit te breiden bleef het bij 0-4.

Fortuna Sittard O15 - NAC O15: 1-10

NAC O15 nam het op tegen het hoger gerangschikte Fortuna Sittard O15. In Limburg kwam het team van Sander Wirix al snel op stoom. In de eerste helft scoorde NAC al vier keer. In de tweede helft gingen zij door met wat ze in de eerste al hadden gedaan; scoren. Met nog zes goals in de tweede helft voor NAC en één voor de Limburgers eindigde de wedstrijd in 1-10.

NAC O14 – FC Twente/Heracles Almelo O14: 3-1

Na de nederlaag van vorige week diende afgelopen zaterdag een kans aan zich te revancheren. FC Twente/Heracles Almelo kwam in bezoek in Breda. Vanaf het begin van de wedstrijd lag het initiatief bij NAC en wisten zij veel kansen te creëren. Helaas konden deze in het eerste helft niet worden omgezet in doelpunten.

Nadat FC Twente/ Heracles Almelo het net wel wist de vinden, gingen de Geel-zwarten in de achtervolging. En met succes. NAC O14 wist driemaal te scoren en hiermee de wedstrijd met 3-1 te winnen. Met deze overwinning komt de ploeg van Jens Wirix terug op een gedeelde eerste plek.

Spartaan’20 O13 – NAC O13: 2-3

Voor NAC O13 stond een wedstrijd tegen Spartaan’20 op het programma. In Rotterdam wist NAC snel twee keer achter elkaar te scoren waardoor ze op een 0-2 voorsprong kwamen. Nog voor rust scoorde de Rotterdammers de aansluitingstreffer. Na de rust wist Spartaan’20 op gelijke hoogte te komen. Tien minuten voor tijd scoorde NAC de 2-3 wat later de eindstand bleek te zijn.

NAC O12 - TSC O13-2: 11 - 1

NAC O12 speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen TSC O13. NAC startte onrustig aan de wedstrijd, maar pakte het daarna snel op. Nog voor rust stond het al met 3-0 voor. In de tweede helft gaven Onze Parels de goede eerste helft een vervolg. De wedstrijd eindigde in 11-1.

MVV O11 - NAC O11: 9-8

Het jongste elftal van de NAC Jeugdopleiding speelde een oefenwedstrijd tegen MVV Maastricht O11. NAC O11 speelde een mindere wedstrijd in het zuiden van Limburg. Het verloor met 9-8.