De Graafschap O21 – NAC O21: 8-2

NAC O21 nam het in een uiterste poging op handhaving op tegen De Graafschap O21. Het was niet de dag voor de Geel-Zwarten. De Graafschap bleek al snel een maatje te groot te zijn. De wedstrijd eindigde in 8-2. De enige lichtpuntjes van de wedstrijd waren de doelpunten van Corijn Kokkeel en Vieiri Kotzebue. Door het verlies is het doek voor NAC O21 gevallen. Na de winterse promotie zullen ze het volgend seizoen weer in de tweede divisie gaan opnemen.

FC Groningen O18 – NAC O18: 3-1

NAC O18 speelde een verre uitwedstrijd in het noorden tegen het hoger geklasseerde FC Groningen O18. Het duurde iets meer dan tien minuten voordat de Groningers via Nils Eggens op een 1-0 voorsprong kwamen. Nog geen vijf minuten later scoorde Samuel Dikoš voor Groningen de 2-0. Even later wisten de groen-witten via Jari Kolthof ook nog op een 3-0 te komen. NAC deed via Levi Roeland voor rust nog wel wat terug en maakte de 3-1. Met deze stand zochten beide ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft ging NAC nog op zoek naar de aansluitingstreffer, maar werd het niet meer gevaarlijk. Dit bepaalde de einstand op 3-1. Door deze uitslag eindigt NAC O18 dit seizoen op een 5e plek.

ADO Den Haag O16 – NAC O16: 0-4

Voor NAC O16 stond een lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. ADO maakte bij winst nog kans op promotie. NAC had een duidelijk plan gemaakt. Ze zakte in en lieten de bal aan ADO Den Haag. De Hagenezen konden niet gevaarlijk worden en in de omschakeling wist NAC via Gabriel Sarfo op een 0-1 te komen. Op slag van rust breidde Mark Romantsov voor NAC de voorsprong uit naar 0-2.

Na de rust veranderde ADO van formatie en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer, maar NAC bleef achterin goed staan en gaf niks weg. De club uit de Hofstad werd ongeduldiger en slordiger waar NAC van profiteerde. In 67e minuut was het Reinier Honkoop die NAC op 0-3 zette. De ploeg van Anthony Lurling gaf niks meer weg en scoorde nog een doelpunt. Het was Gabriel Sarfo die met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd de stand op 0-4 bepaalde. Door de overwinning eindigt NAC O16 op een 5e plek. Een mooie afsluiting voor Anthony Lurling die na dit seizoen vertrekt.

NAC O15: 1e plaats op de Leo Rijpert Cup

Voor NAC O15 stond de Leo Rijpert Cup in Roosendaal op het programma. In de eerste wedstrijd namen Onze Parels het op tegen het Belgische Cercle Brugge. Een wedstrijd waarin NAC de bovenliggende partij was maar uiteindelijk toch de Belgen met 1-0 zagen winnen. In de tweede wedstrijd speelde NAC Met 0-0 gelijk tegen de leeftijdgenoten van N.E.C..

Na de valse start won NAC met 2-1 van Alexandria. Na drie poulewedstrijden moest er nog één wedstrijd gespeeld worden. In die wedstrijd nam NAC het op tegen KMSK Deinze. De wedstrijd moest gewonnen worden wilde NAC nog kans maken op poulewinst. Het werd een spannende wedstrijd, waarin NAC in de laatste minuut de 1-0 scoorde en de winst pakte. Nu was het afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd N.E.C. – Cercle Brugge. Die wedstrijd eindigde in een gelijkspel, waardoor NAC uiteindelijk op onderling resultaat de poulewinnaar werd.

In de finale nam de ploeg van trainer Sander Wirix het op tegen SC Heerenveen. Ze wisten deze wedstrijd overtuigend te winnen. Mede door drie doelpunten van Redwan Fatih won NAC met 3-1 en kroonde het zichzelf tot winnaar!

Als kers op de taart werd Redwan Fatih ook nog eens verkozen tot speler van het toernooi.

NAC – Cercle Brugge: 0-1
NAC – N.E.C.: 0-0
NAC – Alexandria: 2-1
NAC - KMSK Deinze: 1-0
NAC – SC Heerenveen: 3-1

NAC O13: 3e plaats op de Leo Rijpert Cup

NAC O13 nam dit weekend in Roosendaal deel aan de Leo Rijpert Cup. In de poulefase werd afgerekend met FC Eindhoven, AFC, Lierse en De Graafschap. In de laatste poulewedstrijd speelde NAC tegen Sparta Rotterdam. Bij winst zou NAC doorstromen naar de finale. In een spannende wedstrijd, waarin de Geel-Zwarten vele kansen creëerden wisten ze pas drie minuten voor tijd de 1-0 te maken. Het leek genoeg voor de winst, maar in de laatste minuut scoorden de Rotterdammers de gelijkmaker waardoor NAC doorstroomde naar de troostfinale.

In de strijd om plek drie nam de ploeg van Brian Groeneweg het op tegen KMSK Deinze O13. NAC bleek een maatje te groot voor de Belgen, want er werd met 3-0 gewonnen. Door deze overwinning eindigde NAC O13 op een knappe 3e plek.

NAC O11 – MVV O11: 12-11

NAC O11 speelde een thuiswedstrijd tegen MVV. In een gelijk opgaande wedstrijd trokken de Bredanaren uiteindelijk aan het langste eind. De ploeg van trainer Roy van Endschot won met 12-11.