Sluiten

NAC O21 – VVV-Venlo O21 2-0

NAC O21 heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Na een valse competitiestart was de ploeg van Johan Gabriëls afgelopen zaterdag met 2-0 te sterk voor VVV-Venlo. De talenten van NAC begonnen erg sterk aan de wedstrijd, met veel druk en balbezit speelde de ploeg zeker ruim twintig kansen bij elkaar. Net voor rust resulteerde dit in een 1-0 voorsprong door aanvaller Mostapha Rached. De tweede helft zorgde een tactische wisseling aan de kant van de Venlonaren in het begin nog voor wat moeilijkheden, maar NAC herpakte zich snel. Na een afgekeurde goal en een gemiste strafschop van de Bredanaars kon Mostapha Rached met zijn tweede goal van de middag de wedstrijd uiteindelijk beslissen.

FC Groningen O18 – NAC O18 4-2

Voor NAC O18 was het een erg lastige middag in Groningen. De Bredanaars hadden het moeilijk en kwamen met een 2-0 achterstand bij rusts nog goed weg. Na onderbreking was er veel meer strijd en beleving aan NAC-zijde, maar helaas was dit niet genoeg voor een resultaat. Ondanks dat NAC nog wel twee keer het net wist te vinden in de tweede helft, deden de Groningers dit ook. Dit resulteerde in een 4-2 nederlaag.

PEC Zwolle O16 – NAC O16 0-2

NAC O16 wist ook de derde competitiewedstrijd met een zege af te sluiten. De ploeg van trainer Brian Groeneweg won met 0-2 van PEC Zwolle en blijft hierdoor ongeslagen aan kop. Het eerste kwartier van de wedstrijd hadden de Bredanaars nog moeite met de Zwollenaren, maar hierna kregen zij meer grip op de wedstrijd. Twee minuten voor rust schoot NAC de verdiende openingstreffer binnen. De tweede helft ging NAC vrolijk door waar het gebleven was en was duidelijk de bovenliggende partij. Vijf minuten voor tijd gooit NAC de wedstrijd definitief in het slot door de 0-2 te maken.

FC Dordrecht O15 – NAC O15 2-0

NAC O15 verloor zaterdag met 2-0 van FC Dordrecht. Onze Parels hadden het vanaf begin af aan lastig tegen de stugge tegenstander en wist aanvallend geen vuist te maken. Vanuit een vrije trap wist de ploeg nog wel te scoren, maar deze werd geannuleerd vanwege buitenspel. FC Dordrecht kwam daarna via een omschakelmoment op 1-0 en in de slotminuut scoorden zij ook nog de 2-0.

PSV O14 – NAC O14 0-3

In Eindhoven wist NAC O14 met 3-0 te winnen van de leeftijdsgenoten van PSV. De eerste helft was NAC gevaarlijk in de omschakeling en hieruit viel ook de eerste goal. Uit een corner verdubbelde NAC via Yahzion Cardoze daarna de voorsprong. Na rust besliste Elliot Amoah de wedstrijd door de 3-0 binnen te schieten.

NAC O13 – Ajax O13-2 5-2

Voor NAC O13 stond afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Tegen Ajax O13-2 werd er een fantastische 5-2 overwinning geboekt. NAC begint erg sterk aan de wedstrijd en binnen zeven minuten werden er al drie flinke kansen gecreëerd. Toch waren het de Amsterdammers die op voorsprong kwamen. De jonge talenten van NAC lieten zich hier echter niet door van de wijs brengen en zorgden met een aantal goede goals voor een 4-1 voorsprong bij rust. Na rust kwamen de Amsterdammers beter in de wedstrijd en wisten ze zelfs nog ietwat terug in de wedstrijd te komen door de 4-2 te scoren, maar NAC wist ook dit offensief te doorstaan. De ploeg van trainer Daniel van der Meulen scoorde zelf nog een keer en gaf daarna niets meer weg: 5-2!

6o9a4845

NAC O12 – Sparta Rotterdam 8-12

NAC O12 verloor zaterdag met 8-12 van Sparta Rotterdam. Beide teams van O12 wisten goede kansen te creëren en domineerden de eerste minuten, maar tot veel doelpunten leidde dit niet. Via slordige foutjes kwamen de teams van Sparta beter in de wedstrijd en konden zij de overwinning naar zich toe trekken.

PSV O11-2 – NAC O11 8-7

NAC O11 verloor nipt van PSV O11-2. Ondanks een hele goede wedstrijd vergat NAC zichzelf te belonen en gingen de Eindhovenaren er met de winst vandoor.

NAC O11-2 – Unitas’30 O11 2-1

De jongste talenten van NAC wonnen afgelopen zaterdag met 2-1 van Unitas’30. Met de support van de O13 ploeg van NAC langs de zijlijn kregen de jongens net dat laatste zetje in de rug om in het laatste blok van vier de winnende goal te maken.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3