Sluiten

NAC O18 – FC Groningen O18: 0-0

In de eerste helft gaf NAC vrijwel geen kansen weg tegen de Groningers, zelf kreeg de ploeg goede kansen uit de omschakeling. De tweede helft was het spel van NAC een stuk minder. Groningen kreeg de overhand en wist de ploeg van trainer Molhoek goed onder druk te zetten en kansen te creëren. Naarmate de tweede helft vorderde werd het spel van NAC weer wat beter en kwam het ook tot kansen. In de laatste vijftien minuten waren er mogelijkheden voor beide ploegen, maar niemand wist het net te vinden, hierdoor bleef de stand 0-0. Ondanks het gelijkspel, staat NAC O18 nog bovenaan in de competitie, gevolgd door nummer twee FC Groningen.

NAC O16 - Feyenoord O16: 1-2

Het begin van de wedstrijd ging erg gelijk op, Feyenoord was dreigender maar creëerde geen kansen, terwijl NAC sterke balveroveringen had op het middenveld van de tegenstander. Ondanks dit maakten de bezoekers vlak voor rust de openingstreffer. Na rust ging het opnieuw mis voor NAC, uit een inworp konden de Rotterdammers vrij voorgeven en het tweede doelpunt maken. Hierna had NAC het erg lastig en maakte het geen aanspraak op de aansluitingstreffer. Echter valt twee minuten voor de tijd de 1-2 via Camiel Wagemakers. Na dit doelpunt creëerde NAC uit het slotoffensief nog twee kansen, maar wist het de gelijkmaker niet te maken, hierdoor verloor NAC O16 met 1-2 tegen Feyenoord O16.

Sparta O15 - NAC O15: 3-3

Na een kwartier spelen kwam Sparta al op voorsprong, ondanks dat de thuisploeg niet sterker was. Toch wist Sparta uit een corner ook een tweede doelpunt te maken. Hierna herpakte NAC zich snel en maakte het vanaf de aftrap de aansluitingstreffer. De goal van Wis Treffers zorgde voor de aansluiting die NAC nodig had. Na 53 minuten maakte NAC de gelijkmaker via opnieuw Wis Treffers. Hierna kreeg Sparta een penalty mee waaruit het opnieuw op voorsprong kwam. Daarna kreeg ook NAC een penalty in de 73ste minuut. Deze penalty werd benut door Teun van Heeswijk, die daarmee een punt in de wacht sleepte voor zijn ploeg. Aankomende zaterdag wacht er voor NAC O15 een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AZ.

NAC O14 - Helmond Sport O14: 4-1

NAC begon sterk aan de wedstrijd tegen Helmond Sport. De bezoekers werden uit hun spel gebracht en NAC pakte het initiatief. Echter werden de kansen niet afgemaakt en zodoende bleef het 0-0 in de eerste helft. De tweede helft begon opnieuw goed voor NAC met twee één op één kansen. Deze kansen gingen er niet in en de eerste kans voor Helmond was direct raak. Ondanks de tegengoal raakte NAC niet in paniek en de ploeg herpakte zich sterk. Binnen een kwartier draaide de ploeg van Jens Wirix de wedstrijd helemaal om en maakte daarin vier goals. Hierna kwam NAC niet meer in de problemen en werd de wedstrijd met 4-1 gewonnen.

Willem II O13 - NAC O13 1-0

De eerste helft was zwak van de kant van NAC en hierin kon de ploeg dan ook niet tot een doelpunt komen. Willem II creëerde wel wat kansen maar NAC-goalie Dess Engels stond goed te keepen. De tweede helft was een stuk beter van NAC en er werden dan ook een aantal grote kansen gecreëerd. Echter lukte het niet om op voorsprong te komen en hierna kwam Willem II door via de counter. De eerste grote kans in een periode dat NAC beter was, ging er gelijk in voor de thuisploeg. Hierna miste Willem II nog een penalty en werden er ook nog verschillende kansen gemist. De stand bleef 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Aankomende vrijdag speelt NAC O13 opnieuw, dan tegen Helmond Sport O13.

Excelsior O12 – NAC O12: 10-13

Tegen de leeftijdsgenoten van Excelsior wist NAC O12 te winnen met een verschil van drie doelpunten. Aankomend weekend gaat de ploeg van trainer Björn Langeveld op bezoek bij Vitesse O12.

Feyenoord O11 – NAC O11: 34-5

In de eerste blokken werd het nog gelijk en kwam NAC op voorsprong. Echter naarmate de wedstrijd vorderde kreeg het meer doelpunten tegen en bleek het verschil met Feyenoord groot te zijn. De wedstrijd ging hierdoor helaas met 34-5 verloren.