Willem II O21 – NAC O21 1-1

Er stond afgelopen weekend een beladen wedstrijd op het programma voor NAC O21. De ploeg van Robert Molenaar nam het op tegen de beloftenploeg van Willem II. NAC nam in de eerste helft het speloverwicht in handen. Na twintig minuten opende NAC de score. Boris van Schuppen tekende voor de treffer op aangeven van Kevin Silva. Het spelbeeld kantelde in het tweede bedrijf. Tien minuten na rust verzilverde Willem II een strafschop en werd de stand weer in evenwicht getrokken. In het verdere verloop van de wedstrijd werd er niet meer gescoord en bleef de score steken op 1-1. Komend weekend staat alweer de immer spectaculaire wedstrijd tegen Feyenoord O21 op het programma.

NAC O18 – PSV O18 1-2

Afgelopen weekend kwam PSV O18 op bezoek in Breda. NAC begon de wedstrijd zeer agressief en wist het spel van PSV volledig te ontregelen. De openingstreffer kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Jaydino Jacobus bleef ijzig koel oog in oog met de doelman van de uitploeg en zette NAC nog voor rust op een voorsprong. Na rust drong PSV steeds meer aan maar grote kansen bleven uit. Tot in de 71e minuut August Priske Flyger de gelijkmaker achter Roel van Zutphen schoot. Vervolgens kregen beide ploegen nog kansen op de voorsprong, maar trok PSV uiteindelijk aan het langste eind. In de allerlaatste minuut scoorde de Eindhovenaren. Ondanks een zeer verdienstelijke wedstrijd bleef de ploeg van Rogier Molhoek met lege handen achter.

NAC O16 – SC Cambuur O16 1-1

NAC O16 trad afgelopen zaterdag aan tegen de koploper SC Cambuur O16. De wedstrijd begon zeer rommelig met veel fouten aan beide kanten. Beide ploegen maakten in de eerste helft geen aanspraak op een doelpunt. Na rust veranderde dit spelbeeld enigszins. NAC nam het initiatief en creëerde een paar grote kansen. De uitploeg loerde ondertussen op de counter. Dit leidde de openingstreffer in voor Cambuur. In extremis kwam NAC uiteindelijk toch op gelijke hoogte. Een corner werd tot doelpunt geprolongeerd. Al met al een hard bevochten punt voor de ploeg van Jasper Somsen.

De Graafschap O15 – NAC O15 1-3

NAC O15 reisde afgelopen zaterdag af naar Doetinchem voor de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap. Een moeizaam begin voor de ploeg van Robbie Haemhouts leidde tot de voorsprong voor De Graafschap. Echter kon de thuisploeg hier niet lang van genieten. Gabriel Sarfo maakte na een knappe actie de gelijkmaker. In het tweede bedrijf nam NAC het speloverwicht in handen. Snel na rust stelde NAC orde op zaken. Wis Treffers tekende voor twee doelpunten. Vervolgens trok NAC de drie punten zakelijk over de streep. Door deze overwinning neemt het de koppositie over van Go Ahead Eagles.

Dinsdag staat er alweer een belangrijke wedstrijd op het programma. In de achtste finales van het bekertoernooi neemt NAC O15 het op sportpark Heksenwiel op tegen Vitesse O15.

NAC O14 – FC Twente/Heracles O14 2-3

Op Sportpark Heksenwiel trad NAC O14 aan tegen FC Twente/Heracles O14. De eerste helft domineerde de ploeg van Jens Wirix het spel en kwam via Tuna Kazak het op een terechte 1-0 voorsprong. De uitploeg kwam vervolgens sterk uit de kleedkamer en draaide de score binnen vijf minuten volledig om, 1-2. Redwan Fatih maakte nog de gelijkmaker, maar in de slotfase werd de score uiteindelijk toch beslist op 2-3. Een knotsgekke tweede helft deed NAC O14 de das om.

PEC Zwolle O13 – NAC O13 2-1

Met twee overwinningen op zak reisde NAC O13 afgelopen weekend af naar Zwolle. Echter kreeg deze winstreeks hier geen gevolg. Doelman Dess Engel hield de ploeg van Sander Wirix in de eerste helft nog een aantal keer op de been, maar in het tweede bedrijf sloeg de thuisploeg twee keer toe. In het slot maakte NAC nog de aansluitingstreffer, maar kwam het uiteindelijk tekort om een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Excelsior O12 – NAC O12 11-1

NAC O12 speelde afgelopen weekend een uitwedstrijd tegen Excelsior O12. Hierin wist het echter niet te overtuigen. Ondanks enkele mooie aanvallen kwam het tot slechts een doelpunt. De wedstrijd eindigde in 11-1.

NAC O11 – ADO Den Haag O11 14-7

Op de vroege ochtend nam NAC O11 het op tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Eerder dit seizoen was de uitploeg nog tweemaal sterk voor de ploeg van Roy van Endschot, maar afgelopen zaterdag trok NAC aan het langste eind. NAC was zeer efficiënt in de afronding en gaf verdedigend weinig kansen weg. Levi van Gemerden was de grote spil in dit succes met vier goals en vier assists.