NAC O21 – ADO Den Haag O21: 0-2

Het begin van NAC O21 was goed, maar na zo’n tien minuten kwam ADO Den Haag beter in de wedstrijd. Vlak voor rust was het dan ook ADO O21 dat kansen krijgt, echter werden deze kansen niet benut en was het bij rust nog 0-0. Na rust was het ADO O21 dat al snel op voorsprong komt. Na druk van NAC op de tegenstander, was het ADO dat er doorheen kon voetballen en uiteindelijk op voorsprong kwam. In de 65ste minuut wist ADO de opbouw van NAC te verstoren na een fout achterin. Opnieuw werd hier van geprofiteerd en maakte Rafael Struick zijn 2e doelpunt van de middag. Het was duidelijk dat NAC O21 geen grip kon krijgen op ADO-aanvaller Struick. De wedstrijd ging met 0-2 verloren. Op zaterdag staat de uitwedstrijd bij FC Groningen op het programma.

ADO Den Haag O18 – NAC O18: 1-2

ADO begon sterker aan de wedstrijd tegen NAC O18, maar wist geen echte kansen te creëren. Doordat ADO meer aan de bal was, speelde NAC op de omschakeling. Vanuit de omschakeling was het ook NAC dat op voorsprong kwam via Chakir Chouradi. Verder gaf de verdediging van NAC erg weinig kansen weg. Vlak voor rust wist NAC ook de tweede treffer te maken via Aïmane Jaddi. De tweede helft werd het lastiger voor NAC en na zo’n tien minuten na rust maakte ADO dan ook de aansluitingstreffer. Verder dan de aansluitingstreffer kwam ADO niet en dus was de overwinning voor NAC. Door deze overwinning staat NAC O18 op de tweede plaats in de competitie.

NAC O16 – Sparta Rotterdam O16: 1-4

De eerste helft was goed van de kant van NAC en er werden kansen gecreëerd. Echter werden de kansen niet benut en gingen beide ploegen met 0-0 rusten. In de tweede helft kwam NAC op voorsprong door een doelpunt Camiel Wagemakers. Na deze treffer kon NAC het niveau niet vasthouden en liet het Sparta tussen de 50ste en 58ste minuut drie doelpunten maken. In de 67ste minuut maakt Sparta ook het vierde doelpunten. Hiermee eindigde de wedstrijd in 1-4 voor de bezoekers. Aankomend weekend gaat NAC zich proberen te revancheren op bezoek bij Vitesse.

PSV O15 – NAC O15: 3-0

PSV begon erg sterk aan de wedstrijd en wist al na zes minuten de score te openen. Hierna heeft NAC het erg moeilijk en creëert het bijna geen kansen. In de laatste vijf minuten van de eerste helft kon PSV ook de 2-0 en de 3-0 maken. In de tweede helft had NAC niet de kracht om de wedstrijd nog om te buigen, hierdoor werd de wedstrijd met 3-0 verloren. Dit weekend ontvangt de ploeg van Robbie Haemhouts Ajax O15 in Breda.

NAC O14 – VVV Venlo O14: 4-2

Het begin van de wedstrijd was erg sterk van de kant van NAC. Al binnen een minuut komt de ploeg op voorsprong door een doelpunt van Pepijn Reulen. Hierna kwam VVV al snel op gelijke hoogte. Hierna was het NAC dat opnieuw op voorsprong kon komen door een doelpunt van linksback Mitchell Oomen. Vlak voor rust kwam NAC ook nog op een 3-1 voorsprong via Jort Nelis. Na rust maakte VVV de 4-2 en kreeg het daarna ook nog een paar grote kansen. NAC wist de voorsprong vast te houden en mocht de 4-2 overwinning gaat vieren. Door deze overwinning staat NAC O14 op de eerste plek in de competitie, aankomend weekend staat de wedstrijd tegen hekkensluiter Helmond O14 op het programma.

JVOZ O13 – NAC O13: 0-3

Binnen tien minuten was het NAC dat op voorsprong kwam, uit een hoekschop maakte Dani Babos de openingstreffer. Vlak voor rust maakte NAC ook de tweede treffer van de middag, uit een vrije trap was het Anass Aachir die scoorde. De tweede helft was van de kant van NAC erg goed en er werden geen kansen meer weggegeven. Anass Aachir maakte zijn tweede van de dag en zette daarmee de eindstand van 0-3 op het bord. Op 2 oktober ontvangt NAC O13 de leeftijdsgenoten van Feyenoord.

De Graafschap O12 – NAC O12: 17-7

NAC O12 wist tegen De Graafschap zeven keer te scoren, echter wist de thuisploeg zelf tien goals meer te maken en zo te winnen van NAC. Aankomend weekend staat de wedstrijd tegen VVV Venlo O12 op het programma.

NAC O11 – MVV O11: 13-11

Tegen de leeftijdsgenoten van MVV werd het een gelijk opgaand en spannend duel. Uiteindelijk wist NAC O11 de winst te pakken.