N.E.C. O21 – NAC O21: 0-5

NAC begon sterk op bezoek in Nijmegen bij N.E.C. met dominant voetbal en sterk veldspel. Dit resulteerde in de 25ste minuut dan ook tot de openingstreffer van Aimé Omgba. Zo’n tien minuten later kwam NAC door aan de linkerkant van het veld en ontving Stef de Wijs de bal en plaatste deze in de verre hoek. Met deze 0-2 voorsprong was er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Robert Molenaar.

In de tweede helft ging N.E.C. meer op zoek naar een doelpunt om terug in de wedstrijd te komen, maar dit lukte de thuisploeg niet. NAC was succesvoller in het creëren van grote kansen en in de 81ste minuut wist het de wedstrijd dan ook te beslissen door een doelpunt van Kevin Silva. Een paar minuten later maakte Silva zijn tweede van de dag en daarmee de 0-4. In de extra tijd van de tweede helft viel ook nog de vijfde treffer, doelpuntenmaker was Achilles Joannes. Over twee weken ontvangt NAC O21 de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles.

NAC O18 – N.E.C. O18: 3-0

In de eerste helft had NAC veel kansen en het verschil tussen beide ploegen was groot. N.E.C. had geen kans en stuitte steeds weer op de sterke verdediging van NAC. Het overwicht van de thuisploeg werd in de 23ste minuut omgezet naar de openingstreffer van Jaydino Jacobus. De tweede helft was wat slordiger, maar NAC kwam wederom niet in de problemen. Tien minuten na rust werd het 2-0 door een doelpunt van Aïmane Jaddi. Even later viel ook nog de 3-0 door een eigen doelpunt van N.E.C.. Dankzij deze overwinning en een verliespartij van FC Groningen, staat NAC O18 weer bovenaan met drie punten voorsprong op de Groningers.

NAC O16 - AZ O16 1-3

NAC had het voetballend moeilijk met AZ, dat het spel grotendeels in handen had. Echter waren er verschillende momenten van goed voetbal en al binnen drie minuten kwam NAC op voorsprong door een doelpunt van Josias Siby. Hierna bleef het lang op voorsprong, maar maakte AZ de gelijkmaker vlak voor rust. In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde en kreeg Wagemaker nog kansen namens NAC. Echter wilde de bal er niet in en maakte AZ in de 57ste minuut de 1-2. Even later besliste AZ de wedstrijd door de derde treffer te maken. Ondanks de vroege voorsprong bleek AZ dus net te sterk voor NAC O16.

VVV Venlo O14 - NAC O14: 3-0

NAC beleefde een moeilijke middag tegen de leeftijdsgenoten van VVV in Venlo. Waar NAC in de eerste helft goed begon, kreeg het toch een doelpunt tegen en ging het met deze achterstand de rust in. Na rust kreeg NAC wat kansen maar deze werden niet benut. De tegenstander daarentegen maakte de kansen wel af en liep zo uit naar een 3-0 voorsprong. Door dit verlies staat NAC O14 op de derde plaats in de competitie en staat tegenstander VVV bovenaan met één punt voorsprong.

NAC O13 - FC Den Bosch: O13 4-1

De O13 van NAC schoot uit de startblokken en maakte al na zeven minuten spelen de openingstreffer via Mylan Brouwers. Hierna bleef NAC beter voetballen maar kwamen de bezoekers toch tot gevaarlijke kansen die gepareerd werden door keeper Dess Engel. Na rust werd het tweede doelpunt al snel gemaakt door Anass Aachir die even later ook de 3-0 voor zijn rekening nam. Vlak voor het einde van de wedstrijd viel ook de vierde treffer door Job Bosscher. FC Den Bosch deed nog iets terug door een doelpunt te maken in de eindfase van de wedstrijd. Door deze overwinning is de kans op promotie nog aanwezig voor NAC O13.

NAC O11 - Roda O11: 19-5

Een sterk NAC O11 domineerde de hele wedstrijd en voetbalde voornamelijk op de helft van de tegenstander. Het overtuigend druk zetten leidde tot veel doelpunten, echter kwam Roda nog tot vijf doelpunten op de counter.