Sluiten

NAC O21 – FC Groningen O21 1-1

Trainer Robert Molenaar moest deze wedstrijd helaas missen wegens ziekte. In zijn plaats nam Eric Hellemons de honneurs waar. NAC begon zeer gemotiveerd aan de wedstrijd. Zij namen meermaals het doel van FC Groningen onder vuur. Dankzij enkele reddingen van doelman Owen van der Vlag bleef de stand in de beginfase steken op 0-0. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg de uitploeg meer grip op de wedstrijd. Dit leidde de openingstreffer in, 0-1.

Na de rust draaide het wedstrijdbeeld weer in het voordeel van NAC. Het zette vroeg druk op de Groningse helft en creëerde hieruit veel mogelijkheden. De gelijkmaker viel uiteindelijk uit een standaardsituatie. Özcan Yasar kopte tien minuten na rust raak. Vervolgens waren er nog grote mogelijkheden aan beide kanten, maar de eindstand bleef steken op 1-1. Komend weekend staat de kraker tegen Willem II op het programma.

AZ O18 – NAC O18 3-0

NAC O18 reisde afgelopen weekend af naar Alkmaar voor de competitiewedstrijd tegen AZ O18. De eerste twintig minuten begon de ploeg van Rogier Molhoek alleraardigst. Dankzij een compact blok wist de thuisploeg tot weinig grote kansen te komen. Bij vlagen kwam NAC tot goede mogelijkheden om te scoren. In het restant van de eerste helft nam AZ het spel in handen en kwamen ze binnen een kort tijdsbestek op 2-0. Na rust veranderde dit spelbeeld niet meer en werd de wedstrijd uiteindelijk beslist met een uitslag van 3-0.

VVV-Venlo O16 – NAC O16 2-1

NAC O16 trad afgelopen zaterdag aan tegen de leeftijdsgenoten van VVV-Venlo. Een rommelige wedstrijd met veel 100% kansen voor NAC. Echter ontbrak het aan de afwerking bij de ploeg van Jasper Somsen. In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Calvin Boldewijn trok de stand in de 75e minuut de score recht, maar vlak voor tijd sloeg het noodlot toch toe, 2-1.

NAC O15 – Go Ahead Eagles O15 0-2

Na gewonnen wedstrijden in de eerste twee speelrondes trad NAC O15 afgelopen weekend aan tegen Go Ahead Eagles O15. Na twintig minuten kwam de uitploeg via een corner op voorsprong. Vervolgens creëerde NAC onvoldoende om aanspraak te maken op de gelijkmaker. Aan de andere kant was de uitploeg wel trefzeker. Een schot van afstand was Rein Schalk te machtig. NAC O15 leidde hierdoor de eerste nederlaag van het seizoen.

FC Dordrecht O14 – NAC O14 0-0

Er stond afgelopen weekend een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma voor NAC O14. Een sterk begin van NAC-zijde leidde veel mogelijkheden in. Het wist FC Dordrecht goed onder druk te zetten, maar was onzorgvuldig in de eindfase. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en had de thuisploeg het beste van het spel. Al met al een terechte 0-0 einduitslag.

NAC O13 – FC Volendam O13 3-1

Op Sportpark Heksenwiel speelde NAC O13 afgelopen weekend tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. Een gelijkwaardige eerste helft zorgde voor een 1-1 tussenstand. In het tweede bedrijf voetbalde NAC zich makkelijker onder de druk van FC Volendam uit. Dit leidde voldoende mogelijkheden in om te scoren. Uiteindelijk lukte dit ook twee keer. Hiermee werd de wedstrijd beslist met een 3-1 eindstand. Kortom een knappe overwinning voor de ploeg van Sander Wirix

FC Twente/Heracles O12 – NAC O12 3-8

NAC O12 trad in Hengelo aan tegen FC Twente/Heracles O12. De eerste twee blokjes bestonden uit twin-games. Hierin scoorde de ploeg van Bjorn Langeveld aan de lopende band. De stand na het tweede blokje was 2-5. Het gat was geslagen. In de laatste twee blokjes scoorde NAC nog eens drie doelpunten en kreeg het er slechts één tegen. Al met al een knappe 3-8 overwinning voor NAC O12.

NAC O11 – MVV O11 16-9

Een uitstekende wedstrijd voor NAC O11 tegen MVV O11. Vanuit de opbouw creëerde de ploeg van Roy van Endschot veel kansen. Deze werden ook meermaals omgezet in treffers. Het grootste gedeelte van de wedstrijd liet NAC geweldig voetbal zien. Dit is ook terug te herleiden uit de score, 16-9.