NAC O21 - PEC Zwolle O21: 2-2

NAC O21 speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Robert Molenaar begon goed aan de wedstrijd. Het eerste kwartier nam het het initiatief in de wedstrijd en was het de bovenliggende partij. Echter maakten de bezoekers uit Zwolle de openingstreffer als ze voor de eerste keer in de buurt komen van het doel van NAC. Hierna glipte de wedstrijd uit handen van NAC en stond het binnen een half uur 0-2. Hierna was PEC nog gevaarlijk uit een vrije trap, maar bleef het 0-2 bij rust.

De tweede helft begon opnieuw goed voor NAC, dat druk zette op de defensie van de Zwollenaren. De grootste kans was voor Ayouba Kosiah, die oog in oog met de doelman niet raak wist te schieten. Even later, na ruim een uur spelen, was het wel raak voor NAC. Sil van Doorn liep goed diep en rondde keurig af om zo de eerste NAC-treffer te maken van de wedstrijd. NAC creeerde een aantal goede kansen en is had de gelijkmaker een aantal keer op de schoen. Pas tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Uit een voorzet van Martijn Brandt, liet Aimé Omgba de keeper kansloos.

Hierna bleef NAC ook nog aandringen om de winnende treffer te maken, maar dit lukte niet meer.

PSV O18 - NAC O18: 5-3

Ook NAC O18 speelde een oefenwedstrijd. Op bezoek bij PSV was NAC in de eerste helft sterker. Het creëerde veel kansen, maar hiervan werden er ook veel gemist. NAC maakte twee doelpunten in de eerste helft, maar deed zichzelf daarmee tekort. Vlak voor rust kwam PSV ook terug door een doelpunten uit een corner waardoor het bij rust 1-2 stond.

In de tweede helft begon PSV sterker te voetballen en had NAC het moeilijk. Nadat NAC een goede kans om de voorsprong uit te bouwen liet liggen, begon PSV te scoren. De thuisploeg scoorde drie doelpunten in tien minuten en daarmee keerde de wedstrijd volledig om. Hierbij zag de defensie van NAC er niet altijd goed uit. Ondertussen was het voetballend nog best goed, maar bleek PSV in de aanval dodelijk. NAC wist nog een doelpunt te maken, maar PSV stond al te ver voor waardoor het verschil te groot was.

NAC O16 - ADO Den Haag O16: 1-3

In een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag begon NAC O16 slordig. Hierdoor kwam de ploeg op achterstand en stond het bij rust 0-2 voor de bezoekers. Na rust herpakte NAC zich dankzij een benutte penalty. Uiteindelijk weten de bezoekers de voorsprong toch uit te breiden na een kopdoelpunt uit een vrije trap. Hierdoor werd er met 1-3 verloren van de leeftijdsgenoten uit Den Haag.

NAC O15 - ADO Den Haag O15: 2-3

De vriendschappelijke wedstrijd tussen NAC O15 en ADO Den Haag O15 begon zwak van de kant van NAC. De bezoekers wisten twee doelpunten te maken en gingen zo met een 0-2 voorsprong de rust in. De tweede helft was een stuk beter en al snel kwam NAC terug tot 2-2. Echter wist ADO te scoren via de rebound uit een vrije trap, waardoor ze de wedstrijd wisten te winnen.

Helmond Sport O13 - NAC O13: 2-3

Ook de oefenwedstrijd van NAC O13, op bezoek bij Helmond Sport begon niet vlekkeloos. NAC kwam op achterstand nadat het al een tijdje moeite had met goed voetballen. Na zo’n twintig minuten spelen begon NAC in de wedstrijd te komen. Dit resulteerde in de gelijkmaker voor rust. Na rust was NAC een stuk sterker en door hard werken knokte het team zich naar de overwinning.

NAC O12 - FC Den Bosch O13-2: 1-2

Voor NAC O12 was de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch O13-2 een goede oefening. Voor het eerst speelde het jeugdteam een wedstrijd elf tegen elf. Voetballend was NAC beter, maar door een foutje kwamen de bezoekers toch op voorsprong. In de tweede helft bleef NAC het voetballend proberen, maar wisten de bezoekers de voorsprong te verdubbelen. Uit de enige uitbraak van Den Bosch wisten zij direct te scoren en zo op 0-2 te komen. Uit een corner werd nog de 1-2 gemaakt, maar verder kwam NAC helaas niet.