Feyenoord O21 – NAC O21: 4-1

De ploeg van trainer Marvin van der Valk reisde af naar Rotterdam voor een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. NAC koos ervoor om een aantal wisselspelers en jongens met minder wedstrijden in de benen de kans te geven. Een deel van de spelers pakte deze kans en lieten zien zeker een optie te zijn voor de trainer. Toch keek NAC bij rust tegen een 3-0 achterstand aan.

In de tweede helft knokte NAC zich terug met een aantal wissels. De tweede helft wist NAC te scoren. Met nog een doelpunt voor Feyenoord werd het uiteindelijk 4-1. De trainer kan voortborduren op het spel wat hij de tweede helft gezien heeft. Al met al een goed benutte oefenwedstrijd.

PEC Zwolle O16 – NAC O16: 1-2

NAC O16 speelde een competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle afgelopen weekend. In Zwolle moest de ploeg van Anthony Lurling winnen om aansluiting te houden bij de bovenste plaatsen. Wanneer de Bredase Parels namelijk bij de eerste twee teams eindigen promoveren zij in de winterstop naar het hoogste niveau voor deze leeftijd. Door het hoge druk zetten slaagde NAC er in om twee keer alleen voor de keeper te komen, helaas werd hier niet uit gescoord. De twee doelpunten vielen uiteindelijk uit een spelhervatting. Totaal verdiend ging de Bredase uitploeg rusten met 0-2.

Tweede helft was NAC wederom vanaf het begin de betere ploeg. Helaas viel in de 51e minuut de aansluitingstreffer via een vrije trap en kreeg Vencel Nemeth zijn tweede gele kaart. Nu moest de ploeg van Anthony Lurling het nog bijna 40 minuten volhouden met tien man. Dit lukte heel aardig en de Bredase ploeg gaf door het harde werken geen kans weg. De stand bleef 1-2 en NAC O16 mocht drie punten bijschrijven.

NAC O15 – Sparta O15: 3-1

De jongens van NAC O15 namen het op tegen de leeftijdsgenoten van Sparta. Op Sportpark Heksenwiel werd er gestreden voor de overwinning. Dit duel kende veel vechtlust wat zich uitte in een hoop energie en teamspirit. In de eerste helft kwam NAC op voorsprong door een knap uitgespeeld doelpunt. Toch kreeg de ploeg van Sander Wirix de gelijkmaker tegen in de blessuretijd, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft werd de vechtlust vanaf de Bredase kant alleen maar groter en had het team veel voor elkaar over. Er werd nog twee keer knap gescoord. De 2-1 viel vanuit een vrije trap van Redwan Fatih. Hij schoot de bal knap in de rechterkruising. Voor het einde van de wedstrijd wist Sami Isohadouten met een afstandsschot de overwinning zeker te stellen. 3-1 was dan ook de eindstand. De overwinning was een echte teamprestatie. Spelers gingen voor elkaar door het vuur en na elk doelpunt werd er met de gehele selectie gejuicht.

PEC Zwolle O14 – NAC O14: 2-1

Evenals NAC O16 speelde NAC O14 een wedstrijd in Zwolle. De ploeg van trainer Jens Wirix kende tot aan dit duel een ongeslagen seizoen. Twee keer werd gewonnen en één keer werd gelijkgespeeld. De ploeg had het lastig in de eerste helft. Het lukte 22 minuten om te overleven, maar na balverlies op eigen helft werd de 1-0 gescoord. Onze Parels herpakten zich goed en kregen meer grip op de wedstrijd. De gelijkmaker werd nog gemaakt, maar NAC zag deze afgekeurd worden.

De tweede helft komt NAC terug in de wedstrijd en scoorden zij de 1-1. Dit was de wake-up call voor de Zwollenaren en werden zij sterker. NAC wist wederom grip op de wedstrijd te krijgen, maar door een uitglijder in de verdediging kon Zwolle wederom op voorsprong komen. Met nog drie minuten op de klok ging NAC vol op de aanval spelen en kregen zij nog twee kansen. In één van de laatste acties kon NAC nog een penalty krijgen, maar de arbitrage besloot anders, waardoor NAC met 2-1 onderuit ging.

NAC O13 – JVOZ O13: 3-1

De Parels van Brian Groeneweg mochten het thuis opnemen tegen de leeftijdsgenoten van JVOZ. In deze wedstrijd werd knap met 3-1 gewonnen. NAC kwam eerst op achterstand door wat slordigheid, maar wist door goed aanvallend spel met hoog en constant druk zetten drie keer tot scoren te komen.

NAC O12 – MVV O12: 27-7

Op Sportpark Heksenwiel nam NAC O12 het op tegen het Limburgse MVV. Deze wedstrijd werd met 27-7 gewonnen. Door rust aan de bal, simpel voetbal en een hoog tempo kwam het team van Luke Ogbolu vaak in de gelegenheid om te scoren. Dit lukte de ploeg maar liefst 27 maal. Een knappe overwinning waar het team verder mee kan.