Sluiten

FC Emmen O21 – NAC O21 0-2

NAC O21 won afgelopen zaterdag met 0-2 in Emmen. De ploeg van trainer Johan Gabriëls begon net als vorige week in een 5-3-2 formatie en had vanaf de eerste minuut de volledige controle. Na acht minuten kon Sem Yvel vanuit een onderschepping de bal naar Adam Kaied spelen, die vervolgens op zijn beurt Mostapha Rached kon wegsteken. De jonge aanvaller aarzelde niet en schoot NAC op een terechte 0-1 voorsprong. Na de goal bleef de beloftenploeg van NAC goede kansen bij elkaar spelen, maar gescoord werd er in de eerste helft niet meer. Na rust kwam de thuisploeg wat beter in de wedstrijd, maar tot echt veel gevaar leidde dit echter niet. In de 70e minuut was het Adam Kaied die de wedstrijd besliste. Met een prachtige actie in de zestien speelde de NAC-aanvaller een verdediger van FC Emmen door de benen en schoot daarna via de binnenkant van de paal de 0-2 binnen. Na een aantal wissels speelde NAC de wedstrijd professioneel uit en nam het de drie punten mee naar Breda. Door de overwinning klimmen de Bredanaars naar de vierde plek in de competitie.

SC Heerenveen O18 – NAC O18 2-1

Na het knappe gelijkspel van vorige week tegen koploper Willem II trad NAC O18 afgelopen zaterdag aan tegen directe concurrent SC Heerenveen O18. Een overwinning was noodzakelijk om de laatste plaats te verlaten, maar in Friesland kwam de ploeg van trainer Marcel van der Sloot niet verder dan een 2-1 nederlaag. Na zeven minuten spelen was het al raak voor Heerenveen dat eigenlijk de gehele wedstrijd de betere ploeg was. Toch was het NAC dat na een half uur spelen de gelijkmaker kon maken. Uit een vrije trap van Chakir Chouradi kon spits Levi Roeland knap binnen koppen. Vlak voor rust dachten de Bredanaars zelfs op een 1-2 voorsprong te komen toen er wederom uit een vrije trap werd gescoord. Tot verbazing aan NAC-zijde werd dit doelpunt echter afgekeurd wegens buitenspel. In de tweede helft kon NAC vrij weinig meer creëren en zag het in de 79e minuut hoe de thuisploeg er met de winst vandoor ging door uit een counter de 2-1 te scoren. Een teleurstellende middag voor NAC O18, dat door deze nederlaag blijft steken op de laatste plaats.

FC Utrecht O16 – NAC O16 1-0

In Utrecht speelde NAC O16 dit weekend een wedstrijd tegen FC Utrecht O16. Op Sportpark Zoudenbach werd met 1-0 verloren. De eerste helft was erg open. Beide ploegen hadden moeite om grip op de wedstrijd te krijgen. Na een half uur spelen was het NAC dat wat controle kreeg en via Pepijn Reulen twee goede mogelijkheden kreeg om op voorsprong te komen. Dit gebeurde echter niet waardoor beide ploegen met een 0-0 stand de kleedkamers opzochten. In de tweede helft was het NAC dat doorging met waar het voor rust mee was gestopt en had het wederom controle over de wedstrijd. De Bredanaars kregen voldoende kansen, maar waren niet zuiver in de afwerking. Acht minuten voor tijd was het FC Utrecht dat via een eigen doelpunt van NAC-zijde toch op een 1-0 voorsprong kwam. Dit bleek later ook de einduitslag. Een bittere pil voor NAC O16 dat op basis van de gehele wedstrijd toch minstens een punt had verdiend.

img 9361[1]

NAC O15 – Fortuna Sittard O15 2-1

NAC O15 trad zaterdagmiddag op Sportpark Heksenwiel aan tegen de leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard. In Breda wonnen de talenten van NAC met 2-1. NAC begon erg sterk aan de wedstrijd en kwam dan ook op een verdiende 1-0 voorsprong. Nog voor rust kreeg NAC via een penalty de uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar deze werd helaas gemist. Uit de counter die volgde kwam Fortuna in de zestien meter van NAC waar de aanvaller uit Limburg onreglementair werd neergehaald. Fortuna wist deze strafschop wel te benutten en zo werd de ruststand van 1-1 bepaald. Na rust kregen beide ploegen mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar NAC trok uiteindelijk aan het langste eind. Vijf minuten voor tijd schoten de Bredanaars de 2-1 binnen. Door de overwinning blijft de ploeg van trainer Bjorn Langeveld stevig op de derde plek op de ranglijst staan.

NAC O14 – ADO Den Haag O14 4-1

NAC O14 wist afgelopen zaterdag ook in haar tiende duel van de competitie ongeslagen te blijven. Op Sportpark Heksenwiel werd met 4-1 gewonnen van ADO Den Haag. NAC kwam na een klein half uur spelen via een fantastische goal van Loek Buczkiewicz op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust was het Freek Bilok die de score voor NAC wist te verdubbelen, 2-0! In de tweede helft werden de ruimtes groter waardoor de Bredanaars konden profiteren. Wederom via Freek Bilok werd de voorsprong uitgebreid naar 3-0. De ploeg uit Den Haag deed nog wel iets terug door vijf minuten later de 3-1 te maken, maar Freek Bilok bracht de marge vlak voor tijd weer terug naar drie door zijn derde doelpunt van de middag binnen te schieten. Door de overwinning blijft de ploeg van trainer Ryan Robinson koploper met een marge van vier punten op nummer twee PSV.

Excelsior O13 – NAC O13 1-6

Afgelopen zondag reisde NAC O13 af naar Rotterdam voor een wedstrijd tegen Excelsior O13. Een wedstrijd met twee gezichten voor de talenten van NAC. In de eerste helft was Excelsior heer en meester en vlak voor rust kwam de thuisploeg dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Na rust zorgden een aantal wissels ervoor dat NAC beter in de wedstrijd kwam en al snel kwamen de Bredanaars op gelijke hoogte via Julian van Toor. Het leek wel alsof dit het moment was dat NAC even nodig had, want hierna kwam de ploeg van trainer Daniel van der Meulen helemaal los en werd het op een gegeven moment prijsschieten voor de Bredanaars. Er werd nog vijfmaal gescoord waardoor NAC met een 1-6 overwinning van het veld stapte. Door de overwinning mag NAC blijven dromen van een kampioenschap. Momenteel staan de Bredanaars, met nog een wedstrijd tegoed, op een tweede plek met twee punten minder dan koploper PSV. Komende dinsdagmiddag treffen beide ploegen elkaar op Sportpark Heksenwiel. De aftrap vindt plaats om 16:00 en is vrij toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken.

PSV O12-2 – NAC O12 14-2

In Eindhoven verloor NAC O12 met 14-2 van PSV O12-2. Ondanks de grote cijfers doen vermoeden speelde NAC toch een aardige wedstrijd en werden er veel positieve punten gezien. Yanis Tallal was een van de lichtpuntjes aan de zijde van NAC.

NAC O11 – N.E.C. O11 20-16

De wedstrijd NAC O11 – N.E.C. O11 werd afgelopen zaterdag een waar doelpuntenfestijn. In de eerste twee blokjes ging het redelijk gelijk op, maar in het derde blok van vier liep NAC uit door maar liefst elf keer te scoren. Dit kwamen de Nijmegenaren niet meer te boven. Uitblinkers aan de kant van NAC waren Bilal El Ouelhani en Pim de Feijter.

VV Dongen O11 – NAC O11-2 6-3

Op Sportpark de Biezen verloren de jongste talenten van de NAC Jeugdopleiding met 6-3 van VV Dongen O11.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768