Sluiten

VVV–Venlo O21 – NAC O21 1-2

NAC O21 heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan in de competitie door met 1-2 te winnen van hekkensluiter VVV-Venlo. De ploeg van Johan Gabriëls had in het begin van de wedstrijd nog wat moeite met de druk van de Limburgers, maar na een tactische omzetting kreeg NAC na zo’n twintig minuten spelen de volledige controle. Na iets minder dan een half uur spelen kwamen de Bredanaars dan ook op voorsprong. Vanuit een hoekschop kon Cherrion Valerius de bal met zijn hoofd verlengen in de richting van Mostapha Rached, die op zijn beurt met zijn hoofd de bal kon terug leggen op Aïmane Jaddi. De aanvaller twijfelde niet en schoot de 0-1 binnen. Ook na rust had NAC de volledige controle en domineerde het de wedstrijd volledig. Na een dik uur spelen werd het goede spel dan ook beloond met de 0-2. Via een voorzet van Lars Mol kon Mostapha Rached de voorsprong voor NAC verdubbelen. Een kwartier voor tijd werd het wel nog even spannend toen VVV de aansluitingstreffer kon maken. Keeper Pepijn van de Merbel kon in eerste instantie nog een goede redding brengen in een één op één situatie, maar vanuit de scrimmage kon VVV wel scoren. Na deze goal konden de Limburgers echter niets meer creëren waardoor de beloftenploeg van NAC de drie punten mee naar Breda kon nemen. Door de overwinning klimt NAC O21 naar de vierde plek in de competitie op vier punten achterstand van nummer drie en tevens tegenstander van volgende week SC Heerenveen.

NAC O18 – FC Groningen O18 1-1

Op Sportpark Heksenwiel trad NAC O18 afgelopen zaterdag aan tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen. Na een wedstrijd met kansen over en weer deelden beide ploegen uiteindelijk de punten. NAC speelde een prima eerste helft en kwam ook op een 1-0 voorsprong via Camiel Wagemakers. Na rust kreeg Levi Roeland een enorme kans om de voorsprong te verdubbelen, maar deze werd helaas gemist. Niet veel later kwamen de Groningers vanuit een corner op gelijke hoogte. NAC had het hierna lastig, maar kreeg in de slotfase nog een enorme kans via Chakir Chouradi om de wedstrijd toch nog winnend af te sluiten, maar deze kans werd helaas net niet benut.

NAC O16 – PEC Zwolle O16 2-2

NAC O16 speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen PEC Zwolle. Vooral de eerste helft was een spektakel. Alle vier de doelpunten werden hierin gescoord. Na tien minuten kwamen de bezoekers al op voorsprong, maar de talenten van NAC bleven rustig waarna na 23 minuten aanvaller Amadou Diallo de score gelijk kon trekken. Een kwartier later kon diezelfde Diallo NAC zelfs op voorsprong schieten, maar helaas gaven de Bredanaars de voorsprong vlak voor het rustsignaal toch nog weg. De Zwollenaren maakten de 2-2 wat dus ook de eindstand bleek. NAC O16 klimt door het gelijke spel van plek drie naar plek twee in de competitie. Komende dinsdag 28 november staat de volgende wedstrijd al weer op het programma. De ploeg van trainer Brian Groeneweg treedt dan om 16:00 op Sportpark Heksenwiel aan tegen koploper AZ.

NAC O15 – FC Dordrecht O15 3-2

NAC O15 won deze zaterdag met 3-2 van koploper FC Dordrecht. De eerste helft speelde de Bredanaars goed, maar bleven grote kansen uit. Ook Dordrecht kon geen vuist maken waardoor beide ploegen met een 0-0 stand de kleedkamers opzochten. Na rust schoot NAC uit de startblokken en scoorde het in het eerste kwartier maar liefst drie doelpunten. Tigo Broeders kon na goed combinatievoetbal de 1-0 binnen schieten en Anass Aachir verdubbelde de voorsprong via een benutte penalty. Job Bosscher zorgde voor de derde goal aan de kant van NAC O15. Lang leken de Bredanaars ook met een 3-0 zege van het veld te kunnen stappen, maar in de blessuretijd wisten de bezoekers nog tweemaal te scoren waardoor het nog even spannend werd. Door de 3-2 overwinning stijgt NAC naar de tweede plek in de competitie.

Ajax O13-2 – NAC O13 2-1

In Amsterdam trad NAC O13 aan tegen Ajax O13-2. Op Sportcomplex De Toekomst werd helaas met 2-1 verloren. Het waren de Bredanaars die een minuut na de aftrap al op voorsprong kwamen via D’Jhaylènce Pique. Hierna kreeg de ploeg van trainer Daniel van der Meulen nog grote kansen op de 2-0 voorsprong, maar deze werden niet benut. Na een kwartier spelen wist Ajax wel te scoren en zo werd de 1-1 ruststand bepaald. Na rust kwam Ajax beter in de wedstrijd en had NAC wat meer moeite. De Amsterdammers maakten na zo’n vijftig minuten spelen dan ook de 2-1. Hierna kregen de Bredanaars nog een aantal grote kansen en zag het zelfs nog een afstandsschot uiteenspatten op de lat. Helaas een nederlaag voor NAC O13 dat echter wel op een tweede plek blijft staan in de competitie.

Sparta Rotterdam O12 – NAC O12 13-13

In Rotterdam kwam NAC O12 afgelopen zondag in actie tegen Sparta. De wedstrijd eindigde in een doelpuntrijk gelijkspel, 13-13. De Ploeg van trainer Luke Ogbulu speelde een goede wedstrijd en de meeste goals van de Bredanaars kwamen voort uit snel spel, veel beweging en enkele zeer goede aanvallen. Met wat meer geluk had NAC hier kunnen winnen, maar uiteindelijk bleef de stand in evenwicht.

6o9a1482

NAC O11 – PSV O11-2 11-8

NAC O11 wist zaterdag op Sportpark Heksenwiel met 11-8 te winnen van PSV. Uitblinker aan NAC-zijde was Roij Paine, die vier keer scoorde en ook twee assists gaf.

RBC O11 – NAC O11-2 1-0

NAC O11-2 speelde een goede wedstrijd in Roosendaal tegen RBC, maar wist zichzelf niet te belonen. De ploeg van trainer Thomas van der Horst verloor helaas met 1-0.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235