Sluiten

NAC O21 – FC Eindhoven O21 1-2

De formatie van Marvin van der Valk kwam afgelopen zaterdag in actie tegen de leeftijdsgenoten van FC Eindhoven. Doordat veel O21-spelers de voorbereiding met het eerste meedraaien, werden veel jongens uit NAC O18 doorgeschoven.

Zij deden dit zeker niet onverdienstelijk, maar uiteindelijk moest NAC toch haar meerdere erkennen in FC Eindhoven. Na negentig minuut stond de eindstand van 1-2 op het scorebord.

NAC O16 - VVV O16 1-1

Ook NAC Onder 16 kwam in actie. Zij speelden een oefenwedstrijd tegen VVV Venlo. De eerste helft speelde NAC een redelijke eerste helft en gaf het weinig weg achterin. In de achttiende minuut was het Rida Rached die NAC op voorsprong schoot.

Door veel wisselingen, zoals dat bij een oefenwedstrijd hoort, had NAC het in de tweede helft wat lastiger met De Limburgers. In de zestigste minuut resulteerde dit in de gelijkmaker voor de Venlonaren. Dit was tevens de eindstand.

NAC O15 – Roda JC O15 5-2

NAC O15 kende een sterk begin van de wedstrijd. Toch kon de ploeg van Sander Wirix niet voorkomen dat de bezoekers op een 0-1 voorsprong kwamen. Hierna pakte NAC het wederom goed op en kwam het niet lang na de openingstreffer alweer langszij: 1-1.

Nog voor rust kwam NAC O15 op voorsprong door een knappe goal van Pepijn Reulen, die de doelman van de Limburgers met een volley wist te verschalken. Na rust ging NAC door waar het gebleven was en liep het uiteindelijk uit naar een 5-2 overwinning, dankzij onder andere een hattrick van Jort Nelis.

VVV O14 - NAC O14 2-0

Ook NAC O14 mocht aantreden tegen de Venlonaren. De eerste helft was het initiatief voor de thuisploeg en dit resulteerde uiteindelijk in een 1-0 achterstand bij rust. Deze achterstand kwam NAC helaas niet te boven. De eindstand van het duel was 2-0 voor VVV Venlo.

NAC O13 – VVV Venlo O13 6-1

NAC O13 kende een betere wedstrijd tegen eveneens VVV Venlo. NAC was grotendeels de betere partij en drukte dit ook in de score uit. Uiteindelijk gingen ze rusten met een 2-0 voorsprong op zak. Na rust liep NAC uit naar 5-0. Hierna incasseerde het nog één tegendoelpunt en wist het zelf ook nog eenmaal te scoren, waardoor de eindstand op 6-1 bepaald werd.

NAC O11 – VVV Venlo O11 2-7

NAC O11 was minder fortuinlijk. De bezoekers waren simpelweg feller, waardoor ze ook snel op voorsprong kwamen. NAC kwam nog wel op gelijke hoogte, maar hierna liep VVV Venlo al snel uit. Uiteindelijk werd het 2-7 voor de Limburgers.