Sluiten

Regiodirecteur Ben de Putter van Heineken Brouwerijen:

“Juist in deze bijzondere tijd moet je er zijn voor elkaar en elkaar weten te vinden in de volle breedte van een partnership. De tussentijdse verlenging van ons partnership voelt goed en hiermee spreken we wederzijds het vertrouwen uit voor de toekomst!”

De samenwerking met HEINEKEN Nederland en Amstel zou aanvankelijk tot 2023 lopen, maar deze is tussentijds opengebroken en verlengd. Om in deze tijden van crisis het contract open te breken, is een mooie blijk van waardering, vertrouwen en loyaliteit. Amstel en NAC vinden elkaar in enkele belangrijke kernwaarden van beide organisaties. Het bourgondische karakter van de stad Breda en de club NAC sluit natuurlijk naadloos aan op het merk Amstel. Tevens heeft Amstel saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Met vrienden ervaringen delen en gezellig samen zijn.

Algemeen Directeur Mattijs Manders:

“Bij een club als NAC hoort een betrouwbare partij die een topproduct levert. Bier en NAC gaan hand in hand, en we zullen op dit vlak onze supporters nooit mogen teleurstellen. Alleen het beste is goed genoeg voor NAC. Met de verlenging van ons partnership hebben we ons de komende jaren weer verzekerd van deze fijne samenwerking. NAC hecht aan een langdurige samenwerking met betrouwbare partners, deze samenwerking past volledig in deze ambitie, proost!” 

Amstel zet met de nieuwe overeenkomst haar ambitie om verder te groeien in de sport en het voetbal kracht bij. NAC zal samen met Amstel op zoek gaan naar nieuwe verbindingen en mooie activaties voor supporters. 

Account Manager Joël Roelands van HEINEKEN Brouwerijen

‘’We zijn ontzettend trots dat we met Amstel verbonden zijn en blijven aan NAC. Amstel staat voor vriendschap en saamhorigheid; een Avondje NAC sluit hier wat ons betreft naadloos op aan. We kijken uit naar de komende jaren van samenwerking met NAC als strategisch partner in Breda."

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3