Sluiten

Het van oorsprong uit Wernhout afkomstige installatiebedrijf is sinds jaar en dag trouw sponsor van NAC. Afgelopen jaar besloten zij het sponsorschap extra lading te geven door mouwsponsor te worden.

vdbuijsinstall web

Eric Matijsen is verheugd met de verlening

“Met de verlenging van vdBuijsInstall is in een vroeg stadium het shirt volledig ‘uitverkocht’. Het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking met vdBuijsInstall doen ons deugd. De verlenging draagt bij aan het behalen van de commerciële doelen en daarmee de groei van de gehele club.”

vdBuijsInstall is een toonaangevend installateur op het gebied van duurzame installaties en het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Vanuit het stijlvolle pand op het bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda worden zowel zakelijke als particuliere klanten bediend. Die laatste groep kan er ook in de Sanidrõme showroom terecht voor inspiratie, advies en installatie van de betere badkamer. Naast veel nieuwbouwprojecten is het bedrijf gespecialiseerd in het toekomstbestendig maken van installaties in bestaande panden, met een energiebesparing voor de eindgebruiker als belangrijke doelstelling. Het familiebedrijf is de afgelopen 33 jaar gestaag gegroeid naar 95 vakkundige medewerkers en al vele jaren sponsor van NAC.

Kees van den Buijs over de verlenging

“We zijn al jaren trouw op tribunes bij NAC te vinden en ook al heel wat jaren in het stadion aanwezig als sponsor. Sinds vorig seizoen zijn we ook mouwsponsor. Als vdBuijsInstall zien we dan ook een mooie parallel met NAC. Het overgrote deel van de collega’s is ons bedrijf al jaren trouw. Ze zijn hecht en betrokken bij elkaar én elkaars werk. Samen kijken we vooruit en bouwen we aan een mooie toekomst. Die sfeer, dat proef je ook terug bij NAC. We zijn dan ook trots dat onze naam weer een jaar op de shirts prijkt.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3