Pop-up store voor NAC supporters op de Grote Markt van Breda

	

Op vrijdag 21 augustus is op de Grote Markt 38 een officiële NAC Pop-up store geopend. De tijdelijke winkel is een initiatief van Breda Marketing om Bredase merken, evenementen, ondernemers of studenten een podium te bieden. Hier kunnen supporters terecht voor NAC merchandise. Gedurende de hele openingsperiode zijn er verschillende leuke acties. Houd hiervoor de social mediakanalen van NAC en welkominbreda in de gaten.

Hildegard Assies - directeur Breda Marketing
“De merken NAC en Breda brengen we samen in het hart van de binnenstad. Zo uiten we samen onze trots op Breda, vieren we de start van onze bijzondere samenwerking en bieden we fans een unieke beleving.“

De NAC pop-up is de opmars naar een unieke samenwerking tussen het merk Breda, NAC Breda en Stichting Samen voor NAC. Alle drie de partners zijn trots op Breda en met deze nieuwe samenwerking. Dat willen we samen laten zien op een voor NAC historische plek, de Grote Markt. De plek waar in het verleden (en hopelijk in de zeer nabije toekomst) samen met 'The Yellow Army' de huldigingen van de club worden gevierd.

Sander Mijnhijmer - NAC Breda
"Wij zijn enorm blij om deze tijdelijke pop-up te kunnen openen in het hart van de stad, op een voor NAC historische en bijzondere plaats. De samenwerking met Samen Voor NAC en de gemeente in de totstandkoming van dit project geeft eens te meer de goede relatie aan tussen alle partijen en is een mooie eerste stap in het vergroten van zichtbaarheid van NAC in de stad.”

Jean-Paul Kuijpers - Samen voor NAC
De pop-up store op de grote markt is een mooie manier om de stad Breda en NAC dichterbij elkaar te brengen. Samen voor NAC is erg blij met deze mooie samenwerking met Breda City Marketing, De stad Breda en NAC. We kijken uit naar de toekomstige initiatieven welke we samen verder op poten gaan zetten.

De pop-up is van vrijdag 21 augstus t/m zondag 6 september geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00-17.00 uur en op zondag van 10.00-16.00 uur. Ook blijven in de pop-up plattegronden, stadswandelingen, fietskaarten en de groene kaart verkrijgbaar.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!