Sluiten

Staking stad- en streekbussen

Door een staking bij Arriva rijden vrijdag geen bussen in Breda. Het is dus niet mogelijk om het Rat Verlegh stadion te bereiken met het openbaar vervoer.

foto werkzaamheden

Trilmetingen gedurende komende duels

Gedurende het duel NAC -MVV van vrijdag 10 maart zal het trillen van het Rat Verlegh Stadion worden gemeten. In een eerder stadium werd reeds een technische controle verricht waar geen bijzonderheden zijn aangetroffen.

In navolging van de reeds uitgevoerde controle zullen de komende drie wedstrijden trilling controle worden uitgevoerd. De metingen zijn bedoeld om meer inzicht te krijgen in de krachten die springende supporters veroorzaken op de tribune. In navolging hiervan zou betere regelgeving moeten komen en nog veiligere stadions. Deze metingen zijn ingevoerd naar aanleiding van incidenten bij andere clubs. De metingen zullen worden verricht onder de B-Side en F6. Hier zal meetapparatuur komen te staan.

Delen van de gracht zullen worden afgesloten om zo de meetapparatuur te beschermen.

Periodetitel

NAC maakt nog kans op de derde periodetitel, maar is hierin wel afhankelijk van andere ploegen. Momenteel staan Almere City en PEC Zwolle er net iets beter voor. NAC zal allereerst het eigen duel moeten winnen en Almere City moet in eigen huis tegen Jong FC Utrecht punten verspelen. Mocht NAC tweede eindigen na PEC Zwolle zal PEC weliswaar de prijs in ontvangst nemen, maar de toegang tot de Play-offs schuift door naar NAC. Mochten zowel PEC Zwolle als Almere City punten verspelen en NAC weet te winnen van MVV dan ontvangt de aanvoerder het Bronzen Schild.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn new