Sluiten
1 stadion stock

Om het gooien van vuurwerk en vloeistoffen tegen te gaan heeft NAC, in overleg met de lokale overheid en in lijn met het landelijk handelingskader, besloten om bij de komende wedstrijden meer te fouilleren. Daarvoor worden extra stewards en beveiligers ingezet en gaat het stadion een half uur eerder open. Voorafgaand aan de wedstrijd NAC - Heracles Almelo openen de stadionpoorten een half uur eerder dan normaal en dus om 18:00 uur. De mogelijkheid bestaat voor supporters dat bij het binnenkomen van het stadion je gefouilleerd wordt. 

Supporters die fouillering weigeren zullen geen toegang tot het stadion krijgen. Wanneer tijdens de fouillering goederen worden aangetroffen die niet gewenst zijn in het stadion, worden zij direct geweigerd en hun gegevens worden genoteerd voor eventuele verdere maatregelen. Daarnaast is er bij de wedstrijd extra toezicht op de tribunes gericht op het gooien van voorwerpen.

Naast de extra inzet van beveiliging zal er voor de komende wedstrijden ook extra politie worden ingezet en achter de hand worden gehouden. Dit voor het geval dat een wedstrijd toch opnieuw gestaakt wordt.  Zij zullen worden ingezet om de uitstroom van alle supporters op een veilige manier te begeleiden. Uiteraard spreekt NAC de hoop uit dat sprake was van een eenmalig incident en dat we de komende wedstrijden vooral weer met elkaar kunnen genieten van een Avondje NAC.

Fietsenstalling

Vanavond zal gecontroleerd worden of de fietsen rondom het Rat Verlegh Stadion op de juiste plaats staan. Onlangs zijn diverse fietsenstallingen geplaatst rondom stadion. Plaats je fietsen dus in de daarvoor bestemde fietsenstallingen. Mocht je fiets niet op de juiste plaats staan kan deze worden verwijderd. 

Huldigingen

Vanavond zullen we voorafgaand aan het duel afscheid nemen van Nick Olij. De doelman vertrok afgelopen zomer naar Sparta Rotterdam. Olij speelde meer dan honderd officiële wedstrijden voor NAC, reden te meer hem een mooi afscheid te geven. 

In de rust van NAC - Heracles Almelo zullen de 'Helden van 1973' in het zonnetje worden gezet. Vijftig jaar geleden kende NAC een van de grootste successen uit de clubhistorie. Op 31 mei 1973 wonnen we de KNVB Beker en we zetten daarom vandaag de selectie van toen in het zonnetje.

Wij willen eenieder die vanavond naar de wedstrijd NAC - Heracles Almelo komt met klem verzoeken geen voorwerpen op of richting het speelveld te gooien. Dit kan leiden tot tijdelijke of definitieve staking, met alle gevolgen vandien. Niet alleen zal de wedstrijd later zonder publiek moeten worden uitgespeeld, maar bestaat ook de kans dat de club forse boetes krijgt. We gaan uit van een mooi Avondje NAC met jullie positieve support. 

Tot vanavond en Hup NAC! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3