Sluiten

A16 afgesloten

Delen van de snelweg A16 rond Breda zijn dit weekend wegens diverse werkzaamheden gesloten. Kom jij met de auto naar het Rat Verlegh Stadion? Plan dan tijdig jouw route via: https://www.vananaarbeter.nl/

Extra fietsenstalling

Bij de ingang van Stada Stores zullen extra fietsenstalling aanwezig zijn. Mocht je met de fiets naar het Rat Verlegh Stadion komen, plaats deze dan in de daarvoor bestemde stallingen. Fietsen die niet op de juiste plaats staan geparkeerd kunnen worden verwijderd. 

Vak G Café

Voor, tijdens en na het duel met Roda JC zal het Vak G Café geopend zijn! 

Extra horecapunt B-Side

Vanuit Amstel is een extra mobiele bar gefaciliteerd bij de B-Side. Deze zal worden geplaatst naast het foodpunt. Bij deze bar zijn enkel halve liters te verkrijgen. 

Opening Rat Verlegh Stadion

Het Rat Verlegh Stadion opent zaterdag een half uur eerder dan normaal. Daar waar het stadion normaliter anderhalf uur van tevoren opent, zal dit zaterdag twee uur voorafgaand aan de aftrap zijn: 19:00 uur. Tot aan de aftrap geldt er ook een speciale actie op halve liters bier en fris. Zes halve liters halen is vijf betalen!

De S&I-desk en de NAC Fanshop zijn vanaf 16:00 uur tot aanvang van de wedstrijd geopend. Na afloop van de wedstrijd zijn deze ook nog een half uur geopend. 

Ingangen 4 en 5

De fastlane van de Club van 1912 bij de ingangen 4 en 5 kunnen door kinderen met ouders worden gebruikt. De fastlane van ingang 5 kan ook worden gebruikt door mindervalide supporters. 

De pilot bij de eretribune zal ook gedurende dit duel van kracht zijn. Klik hier om te lezen hoe deze pilot ook alweer in elkaar steekt. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768