Reacties na AZ - NAC


	

NAC heeft woensdagavond de halve finale van de TOTO KNVB Beker bereikt. De Geel-Zwarten waren op bezoek in Alkmaar met 3-1 te sterk voor AZ. De Bredase delpunten werden gemaakt door Mounir El Allouchi, Robin Schouten en Javier Noblejas. Na afloop stonden onder meer El Allouchi, Verschueren en Schouten de aanwezige pers te woord.

“Dit is ongelooflijk”, waren de eerste woorden van Verschueren. “In de beker kan alles. Met die motivatie zijn we hierheen gekomen. We kwamen voor rust met 1-0 voor en dat hebben we na de rust verder uitgebouwd. Iedereen heeft keihard gewerkt. Dat we nu in de halve finale staan is super.”

“We wisten dat we hard moesten werken en dat er kansen zouden komen. We stonden verdedigend erg goed. Iedereen was aan het einde kapot, maar we moesten blijven gaan. Dit is echt typisch NAC”, aldus de Belg.

Schouten was belangrijk met een goal en een assist. “Het ging wel goed, denk ik, haha”, lachte de back. “We hadden het op een paar momenten lastig, ik denk dat we in het begin vooral zoekende waren. Maar het is ook niet dat we echt veel megagrote kansen weggaven. Over het algemeen gaf het me wel een goed gevoel.”

“Voor mijn assist kreeg ik wel een grote kans. Die bal raakte ik niet lekker. Ik had die kans niet verwacht, ik had niet verwacht dat die bal nog bij mij zou komen. Die ging dus naast. Daarna heb ik het goed gemaakt, haha.”

“Ik voel alleen maar vreugde. We gingen met het hele team naar elkaar toe. Ik ben super blij. Dit is geweldig. Ik ben zo blij. Voor mij kan deze avond niet stuk. We winnen met 1-3 van AZ, echt bizar. Die aansluitingstreffer, Idrissi schoot bizar mooi binnen. Het leverde wel een beetje stress op. Dit is gewoon geweldig. Ik ben super blij en super trots. Dit is een prachtige prestatie.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!