Reacties na afloop van FC Eindhoven - NAC (2-4)


	

NAC heeft vandaag met 2-4 weten te winnen van FC Eindhoven. Na afloop van deze wedstrijd stonden onder andere; Mario Bilate, Robin Schouten en Maurice Steijn de aanwezige pers te woord.

Mario Bilate
Mario Bilate scoorde zijn eerste goal voor NAC. “We beginnen niet scherp aan de wedstrijd en komen snel op achterstand. Daarna knokten we ons goed terug in de wedstrijd. Ik ben blij met de overwinning en extra lekker dat ik gescoord heb. Het was alweer een tijdje geleden dus dat maakt deze overwinning extra lekker.”

Robin Schouten
“Het spel was gelukkig beter dan vorige week tegen SC Telstar”, waren de eerste woorden van Robin Schouten. “Ondanks het matige begin hebben we de wedstrijd goed omgedraaid. We hebben de betere kansen gecreëerd en waren de bovenliggende partij in deze wedstrijd. Een terechte overwinning naar mijn mening.”

Maurice Steijn
“We beginnen dramatisch aan de wedstrijd en dan loop je direct achter de feiten aan. We hebben hier lang niet gewonnen en het is altijd een lastige ploeg om tegen te spelen. We knokten ons goed terug in de wedstrijd en creëerden meer kansen dan in de voorgaande wedstrijd. Daardoor winnen we deze wedstrijd vandaag.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!