Reacties na afloop van NAC - TOP Oss


	

NAC heeft vrijdagavond gelijkgespeeld tegen TOP Oss. Tijdens het Avondje NAC werden de punten gedeeld na een 1-1 gelijkspel. Namens De Parel van het Zuiden was Arno Verschueren trefzeker. Na afloop stonden onder meer trainer Peter Hyballa, doelpuntenmaker Verschueren en Sydney van Hooijdonk de aanwezige pers te woord.

"We hebben bij vlagen niet goed gespeeld. We hebben wel veel druk op de bal gehad, maar we waren in de omschakeling niet goed. We hebben afspraken bij corners en die kwamen we niet na bij de gelijkmaker", sprak Hyballa.

De trainer vervolgde: "De verwachtingen zijn altijd heel hoog als er een nieuwe trainer komt. We hebben na de 1-0 wel kansen gehad op meer. We moeten nog heel hard werken", was het oordeel. "Morgen gaan we feedback geven en dan kijken we verder. Tegen AZ wordt het een andere wedstrijd, maar we moeten ervoor gaan. De koppen moeten omhoog."

"We maken de kansen niet af", zei Verschueren. "Uiteindelijk staan we maar met één punt, dat is te weinig. We hoeven niet altijd een grote kans te krijgen om te scoren, maar we moeten die bal er gewoon inrammen. Het is allemaal net niet. In de eerste helft spelen we goed, we hebben het overwicht. Uiteindelijk spelen we het niet goed uit. Dan snap ik wel dat het publiek ontevreden is. Dan moeten we echt in de spiegel kijken", aldus de doelpuntenmaker.

Van Hooijdonk begon in de basis. "Hyballa vroeg aan mij om veel in de ruimtes te duiken. Dat ging moeizaam. Het was niet onze beste wedstrijd. TOP Oss is een taaie tegenstander, ze spelen met vijf verdedigers achterin. Ze hebben eigenlijk maar één kans gehad, wij veel te veel. We hoeven niet naar andere teams te kijken, maar we moeten focussen op onszelf. Ik houd een teleurgesteld gevoel aan deze wedstrijd over."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!