"Je moet hier gewoon winnen", was Van Hecke duidelijk. "We staan met 0-1 voor, dan mag je nooit meer een goal weggeven. Dat gebeurt nu wel, dat is zeer spijtig. We hebben genoeg kansen gehad. Als je dan maar één goal maakt, is dat niet goed genoeg."

Donderdag staat voor NAC de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord op het programma. "Dat is een hele belangrijke wedstrijd. We waren liever doorgegaan met de overwinning. Nu moeten we door en er donderdag staan. We gaan er vol voor, we gaan ervoor zorgen dat we de finale halen. Het wordt een mooi potje", aldus Van Hecke.

Hyballa was zichtbaar teleurgesteld: "Ik sta hier met een heel vervelend gevoel. We hebben grote kansen gehad en waren de gehele wedstrijd beter. We moeten de drie punten pakken hier. Dit had zeer zeker een overwinning mogen zijn. We hebben goed gewerkt, kansen gecreëerd. Alleen scoren we niet meer, dat is belachelijk. We hebben geen killer instict. Hier moet je drie punten pakken."

"Tegen Feyenoord moeten we weer stappen zetten. We moeten het beter doen. De jongens hebben het tegen PSV en Feyenoord laten zien. Tegen Feyenoord is er een kleine kans, maar dat is ook een kans. We moeten volle bak gaan", besluit Hyballa.

"Het is niet terecht dat we hier maar met één punt weggaan", is de mening van Verschueren. "We doen onszelf te kort. Het is onze eigen schuld; we geven het doelpunt te gemakkelijk weg. Het was een heel moeilijk veld, dat was aanvallend erg lastig. We komen op een 0-1 voorsprong en dan mag je in de slotfase achterin geen risico meer nemen. Daardoor verliezen we twee punten en met één punt schiet je niks op."

"Iedereen gaat nu wel met een goed gevoel naar De Kuip. We gaan daar vol gas en dan kan er van alles gebeuren", aldus de doelpuntenmaker. "Het zal een lastige wedstrijd worden, maar we zullen wel vol voor de winst gaan."

Ook Stokkers was zwaar teleurgesteld na het gelijke spel in Nijmegen. "Als je de koppies van onze spelers zag bij het verlaten van het veld, dan zegt dat genoeg over de verwachtingen en over hoe we speelden. We hebben veel kansen gemist, soms was het ook de eindpass waar het fout ging."

"We zijn nog steeds ongeslagen onder deze trainer en ik ben blij dat ik de kans krijg om het in het veld te laten zien. Ik kopte de laatste bal goed in, maar in de eerste helft had er wel eentje in gemoeten."