Reacties na afloop finale play-offs NAC - NEC

	

Na de dramatisch afgelopen finale van de Keuken Kampioen play-offs, spraken Dion Malone, Thom Haye en trainer Maurice Steijn met de verzamelde pers. Lees hier een greep uit de reacties.

Dion Malone

Aanvoerder Malone zag een NAC waarbij de vermoeidheid toesloeg. “We gingen achteruit lopen wat niet de bedoeling was maar de vermoeidheid sloeg toe. Dit komt aan als een dreun, het is een nachtmerrie.”

Thom Haye

Middenvelder Thom Haye kan geen woorden vinden voor de deceptie. “Het is niet uit te leggen hoe hard deze dreun is, er heerst een doodse stilte in de kleedkamer. In het seizoen gaven we niet thuis, maar in de play-offs wel. De tweede helft spelen we gewoon goed en zetten ze onder druk, NEC heeft op basis van deze wedstrijd teveel gekregen.”

Maurice Steijn

Trainer Maurice Steijn zag de doelstelling voor dit seizoen aan diggelen gaan. “We waren zo dicht bij de Eredivisie, deze klapt komt hard aan. We hadden verdiend om te winnen vandaag. In de eerste helft had NEC het goed voor elkaar, we hadden veel balbezit maar creëerde geen kansen. Het is te wisselvallig geweest dit jaar maar we hadden wel een goede reeks in de play-offs.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!