Sluiten

Maurice Steijn zag dat zijn ploeg vandaag een stuk beter voor de dag kwam dan vorige week. “Maar er is meer nodig om aan te haken bij de bovenste plaatsen. We kunnen en moeten beter. Op basis van vandaag hopen we de weg terug omhoog is ingeslagen. We werken hard en hopen dat het er uitkomt in de komende wedstrijden.”

Yassine Azzagari mocht het vandaag weer eens vanaf het eerste fluitsignaal laten zien. De middenvelder baalde van het resultaat: “We waren uit op revanche na de laatste keer hier, maar dat is niet helemaal gelukt. We hebben wel wat kansen gecreëerd, maar je moet wel doelpunten maken. Als team speelden we beter en op basis van de kansen moet het goedkomen. Ik was in ieder geval blij met mijn basisplek en ga mijn best doen om iedere week te mogen starten”

Thom Haye zag vandaag wat aanknopingspunten voor de komende weken. “Met een punt schiet je niet veel op, maar gezien het spel kunnen we hier wel op voortborduren. Als je naar de gehele wedstrijd kijkt moeten we gewoon winnen. Iedereen heeft na vorige week eens goed in de spiegel gekeken en daardoor kwamen we vandaag beter voor de dag. We creëerden nog wel te weinig echt grote kansen. We moeten nu echt focussen op het proces”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3