Reacties na Jong PSV – NAC (1-1)


	

NAC wist vandaag niet te winnen op bezoek bij Jong PSV. In de eerste helft opende Kjølø de score voor de Eindhovenaren. Kort na rust bepaalde Sydney van Hooijdonk de eindstand, door de 1-1 te maken. Na de wedstrijd stonden enkele spelers en Maurice Steijn de aanwezige pers te woord. Hieronder een greep uit hun reacties.

Ramon Hendriks

Ramon Hendriks verdiende lof voor zijn debuut in het betaalde voetbal. De pas negentienjarige verdediger speelde een goede wedstrijd. "Ik ben trots op mijn debuut voor deze fantastische club, toch ga ik niet blij van het veld af. We moeten hier een resultaat halen en dat is niet gelukt. Uiteindelijk overheerst de teleursteling"

Dion Malone

Aanvoerder Dion Malone was zichtbaar teleurgesteld. "We hebben vandaag twee punten weggegeven, dat voelt wel als een klap in het gezicht. Na de tactische wissel gingen we voor een opportunistischere tactiek. Dat resulteerde nog in het schot op de paal van Immers, maar het was gewoon niet goed genoeg."

Op de vraag of de middenvelder nog vertrouwen heeft in een inhaalslag is hij duidelijk: "Ja, we gaan vol voor de inhaalslag. Lukt dat niet moeten we ons richten op de play offs."

Maurice Steijn

De hoofdtrainer wisselde al na dertig minuten. Een tactische wissel, waar Robin Schouten het slachtoffer van werd. "Rutten heeft meer ervaring, daarom koos ik voor Robin. Het was muisstil na afloop in de kleedkamer. We gaven de goal te makkelijk weg vandaag en het ontbrak aan finesse in de afwerking. Het voetballende gedeelte moet gewoon beter."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!