Sluiten

Jethro Mashart

"Heerlijk gevoel om weer op het veld te staan’’, waren de eerste woorden van Mashart. ‘’Na een moeilijke periode ben ik weer fit en pakken we ook belangrijke overwinning. In het begin was het wat slordig, maar daarna hebben we het goed opgepakt. Ik heb hard getraind om weer fit te worden en ik ben blij dat het wordt beloond met een basisplaats."

 

Mounir El Allouchi

Mounir El Allouchi was belangrijk met een assist en is blij met eindelijk weer een overwinning. ‘’Ik was even vergeten hoe het voelt om te winnen, maar het is lekker om weer eens te winnen. We hebben een normale trainingsweek achter de rug, zonder besmettingen. We zijn nog niet topfit, maar we zijn op de goede weg. Ik ga vandaag nog genieten van deze overwinning en vanaf morgen gaat de focus op de wedstrijd tegen de Graafschap van komende woensdag.’’

Maurice Steijn

"Belangrijke overwinning na een moeizame periode. Ik hoop dat we deze mindere periode achter ons kunnen laten en we ons kunnen focussen op de volgende wedstrijden. We hebben een druk programma met komende woensdag de Graafschap en zaterdag Telstar. Voor het vertrouwen is deze overwinning lekker. Ik ben tevreden met het spel dat we gespeeld hebben. We waren dominant aan de bal en maakte mooie goals. Deze wedstrijd geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijden."

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3